Εκπαίδευση

Χρονιά βράβευσης και η φετινή γιά το εκπαιδευτικό κέντρο Σαγματοπούλου

Από το εδρεύον στο Πολύκαστρο εκπαιδευτικό κέντρο Σαγματοπούλου ανακοινώθηκαν τα εξής:

«Μία ακόμη διάκριση, μία ακόμη βράβευση και την φετινή χρονιά για το σχολείο μας!

Βραβεύθηκαν και αναδείχθηκαν οι καλύτερες πρακτικές στην εκπαίδευση, οι καινοτομίες,οι εκσυγχρονισμένες και οι πιστοποιημένες μέθοδοι διδασκαλίας βασισμένες σε μελέτες, και ό,τι συνιστά την παιδεία και την εκπαίδευση σήμερα. Καταφέραμε για μια ακόμη φορά με πολλή δουλειά και υπευθυνότητα να αποκτήσουμε

Αργυρό (silver) βραβείο στην κατηγορία “Excellence in School Facilities” (Εγκαταστάσεις, εξοπλισμός και κτηριολογικες υποδομές για την εκμάθηση ξένων γλωσσών) σε Ελλάδα και Κύπρο στα ELT AWARDS 2022,με υψηλή βαθμολογία από την επιτροπή, η οποία απαρτίζεται από αξιόλογους ξένους διακεκριμένους ανθρώπους της εκπαίδευσης! Μια ακόμη διάκριση για το σχολείο μας ήρθε να προστεθεί στις συνεχείς προσπάθειες μας για βελτίωση και εξέλιξη!

Τα ELT Excellence Awards βραβεύουν τις καλές πρακτικές, την αριστεία και την καινοτομία στη διδασκαλία και εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας, από δημόσια και ιδιωτικά σχολεία και Κέντρα Ξένων Γλωσσών σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η χαρά μας απερίγραπτη και φέτος, γιατί όλα γίνονται στο ακριτικό Πολύκαστρο (μόλις 15 χλμ από τον συνοριακό σταθμό των Ευζώνων) για μια μερίδα μαθητών της κωμόπολης!

Ανάμεσα σε πολλές άλλες υποψηφιότητες και συγκρίνοντας τον τρόπο εκμάθησης που ακολουθούμε στο σχολείο μας ,με μεγάλα και μικρότερα σχολεία της Ελλάδας και της Κύπρου η κριτική επιτροπή μας βαθμολόγησε με υψηλή βαθμολογία!

Απευθυνόμαστε με υπευθυνότητα σε γονείς οι οποίοι αντιμετωπίζουν την εκπαίδευση του παιδιού τους ως επένδυση ζωής για το ίδιο και όχι ως μια ακόμη “δραστηριότητα της εβδομάδας”.

Συνοπτικά τα βραβεία και οι διακρίσεις μας από το 2017 που ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι των υποψηφιοτήτων και συμμετοχών σε εκπαιδευτικά βραβεία:

2017 SILVER Βραβείο στα Educational AWARDS, στην κατηγορία “Ψηφιακή Εκπαίδευση”.

2019 Τιμητική #Διάκριση στα Educational AWARDS, στην κατηγορία “Καινοτομία στην Διδασκαλία”

2019 Πρώτη_Εκπαιδευτική_Επιχείρηση στους ΑΕΤΟΥΣ, στην “Επιλογή Πελατών στην Παιονία” με βάση την Google

2021 SILVER βραβείο στα ELT AWARDS στην κατηγορία “Excellence in Teaching English as a Foreign Language”

2022 SILVER βραβείο στα ELT AWARDS στην κατηγορία: “Excellence in School Facilities”

Τα πάντα γύρω μας αλλάζουν… Εάν παραμείνουμε να διδάσκουμε με τον ίδιο τρόπο που διδάσκαμε πριν πέντε χρόνια (ούτε καν παραπάνω), τότε είτε δεν υπολογίζουμε τον μαθητή που έχουμε στα χέρια μας, είτε η αντίληψη μας για τα πράγματα λειτουργεί με χρονοκαθυστέρηση!

Και αυτό το βραβείο είναι αφιερωμένο σε όλους τους πελάτες μας, αφοσιωμένους τόσων χρόνων, αλλά και στους νέους, που αντιμετωπίζουν την εκπαίδευση των παιδιών τους Υπεύθυνα και με σφαιρική αντίληψη του τι είναι εκπαίδευση!

Το αφιερώνουμε όμως και σε εμάς τις δύο που από το 2009 που ξεκινήσαμε μόνες μας πια το έργο της μαμάς μας, δεν σταματήσαμε στιγμή να επενδύουμε με πλήρη υπευθυνότητα στην ποιοτική, εκσυγχρονισμένη και πιστοποιημένη εκπαίδευση!

Δύο γενιές στην ξενόγλωσση εκπαίδευση, 46 χρόνια υπεύθυνα δίπλα σας! Μαμά είμαστε σίγουρες πως και από εκεί ψηλά χαίρεσαι και μας καμαρώνεις.

Αφιερωμένο λοιπόν και στην μνήμη σου (διόλου τυχαίο που οι βραβεύσεις τυχαίνει να γίνονται την ημέρα της γιορτής σου).

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

«Από την αρχή… στα βαθιά»!

Δεν ξέρουμε για Φραγγίδη και άλλα «πρωτοκλασάτα» τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, αλλά εκείνος, που έχει κάθε λόγο και δικαιούται […]