Κοινωνία

Βραβεύθηκαν οι εθελόντριες του τμήματος κοινωνικής πρόνοιας του ΕΕΣ Κιλκίς

Το περιφερειακό τμήμα Κιλκίς του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού συμμετέσχε την Τετάρτη 22.3.23 στην εκδήλωση, την οποία διοργάνωσε το κέντρο κοινωνικής πρόνοιας Κ. Μακεδονίας, και κατά την διάρκεια της οποίας έλαβε τιμητική διάκριση.
Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται και τα εξής:

« … Περισσότερες από τριακόσιες γυναίκες, οι οποίες εργάζονται στις δομές του κέντρου κοινωνικής πρόνοιας Κ. Μακεδονίας (ΚΚΠΚΜ), εθελόντριες καθώς και περιθαλπόμενες, διακριθείσες αθλήτριες βραβεύθηκαν γιά τν σημαντική προσφορά τους.

Η απονομή των βραβείων έγινε για πρώτη φορά στην ιστορία του κέντρου, αποτελώντας επίσημη αναγνώριση της προσφοράς όσων συνδράμουν στην εύρυθμη λειτουργία του.

Ανάμεσα στις τριακόσιες σπουδαίες γυναίκες, που έλαβαν τιμητική διάκριση, και οι δικές μας ακούραστες εθελόντριες του τμήματος κοινωνικής πρόνοιας Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς, οι οποίες βραβεύθηκαν γιά την πολυετή, αδιάκοπη και καθημερινή παρουσία τους στο παράρτημα κέντρου κοινωνικής πρόνοιας Κ. Μακεδονίας “Οίκος Ευγηρίας Κιλκίς”, προσφέροντας με ανιδιοτέλεια τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στους μοναχικούς συνανθρώπους μας που φιλοξενούνται στην δομή.

Το βραβείο παρέλαβε ιδιαιτέρως χαρούμενη και συγκινημένη η πρόεδρος του τμήματος Κιλκίς του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αικατερίνη Παναγιωτίδου-Φραγγίδου από τον υφυπουργό εσωτερικών Σταύρο Καλαφάτη».

Περισσότερα

Οι μαθητές, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς ευχαριστούν τους αδελφούς Πατράλη

Περίσσευμα ψυχής και αγάπης από τους αδελφούς Πατράλη στο Κάτω Θεοδωράκι. Για δεύτερη χρονιά φιλοξένησαν μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς στο […]

Δείτε ακόμα

Η ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ Α.Ε. και η ΔΙΒΙΠΕΚ Α.Ε. υπέγραψαν Μνημόνιο Συναντίληψης για την αναθεώρηση του Ρυμοτομικού Σχεδίου στο Επιχειρηματικό Πάρκο Κιλκίς

Στην υπογραφή Μνημονίου Συναντίληψης για την αναθεώρηση του Ρυμοτομικού Σχεδίου προχώρησαν την Τρίτη 30 Μάϊου 2023, η ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ Α.Ε. […]