Πολιτισμός

Η βράβευση της ταινίας “Τζαμάϊκα” στην Ουκρανία γιορτάζεται στο Κιλκίς

Στο Κιλκίς θα γιορτασθεί από τους συντελεστές της η βράβευση της ταινίας του Ανδρέα Μορφονιού “Τζμάϊκα” σε διεθνή διαγωνισμό ταινιών της Ουκρανίας.

Η σχετική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28.12.19, στο καφέ-μπιστρό “Τρυποκάρυδος” στις 8 το βράδυ με διοργανώτρια την “Τέχνη”.

Τον λόγο εξηγεί ο σύλλογος του Κιλκίς στο ακόλουθο ενημερωτικό δελτίο:

“Την εποχή που, στο δημοτικό θερινό κινηματογράφο “Δημήτριος Ζωηρός” το καλοκαίρι του 2019 και στο πλαίσιο της προβολής της ταινίας, “Τζαμάϊκα”, φιλοξενήσαμε τον σκηνοθέτη της Ανδρέα Μορφονιό και έναν εκ των πρωταγωνιστών της, Φάνη Μουρατίδη, η ταινία προτάθηκε σε διεθνή διαγωνισμό στην Ουκρανία στο KYIV International Film Festival, “KINOLITOPYS” 2019 (Ukraine).

Λάβαμε τότε την υπόσχεση από τους συντελεστές, με δεδομένη την πολύ όμορφη κινηματογραφική βραδιά που ζήσαμε, ότι αν η ταινία βραβεύονταν θα γιόρταζαν το βραβείο στο Κιλκίς γιατί έκριναν ότι τους έφερε τύχη.

Η ταινία λοιπόν ταξίδεψε στην Ουκρανία και έλαβε τον Σεπτέμβρη 2019 το 1ο βραβείο καλύτερης ταινίας “GOLDEN SOFIYA FRESCO GRAND-PRIX IN FEATURE FILM JAMAICA, director Andreas Morfonios, Greece”.

Ο σκηνοθέτης, Ανδρέας Μορφονιός, πιστός στην υπόσχεση του θα είναι μαζί μας στις 28 Δεκεμβρίου 2019, μετά τις 8 το βράδυ, στο καφέ μπιστρό “Τρυποκάρυδος”, που με μεγάλη χαρά και προθυμία δέχθηκε να φιλοξενήσει αυτόν τον εορτασμό.

Εκεί, σας περιμένουμε για ένα ζεστό, χριστουγεννιάτικο πάρτυ, παρέα με το σκηνοθέτη, Ανδρέα Μορφονιό και πολλές πολλές εκπλήξεις.

Τη βραδιά θα υποστηρίξουν μουσικά ο Γιάννης Λαζαρίδης και ο Γιώργος Γελαράκης, εξαιρετικοί μουσικοί και καλλιτέχνες ενώ τα τμήματα χορού της “Τέχνης” θα είναι εκεί για να χρωματίσουν με το δικό τους τρόπο τη βραδιά.

Κι όλα αυτά με την ευγενική χορηγία συντοπιτών μας κι όχι μόνο, της εταιρίας “Nutripet Hellas”, του μπιστρό “Τρυποκάρυδος”, της εταιρίας “Wood me up” και του καταστήματος “Χαρμόσυνο”, τους οποίους από καρδιάς ευχαριστούμε.

Μια γιορτή μες τις γιορτές με αγαπημένους ανθρώπους όπως ταιριάζει στο πνεύμα των ημερών”.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ενδιαφέρουσες εισηγήσεις

Η πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Κιλκίς Φεβρωνία Ιωαννίδου συμμετέσχε στο 2ο παιδαγωγικό συνέδριο, που διεξήχθη στην πόλη μας. Παρουσίασε τις […]