Οικονομία

Βράβευση της ΚΟΝ.Β.Α. στα σελφ σέρβις Excellence Awards 2018

Με το ασημένιο βραβείο στην κατηγορία επιτυχημένου επαναλανσαρίσματος προϊόντος τιμήθηκε η «Κονσερβοποιία Β.Αιγαίου» ΑΒΕΕ, που εδρεύει στηνβιομηχανική περιοχή Κιλκίς, στο Σταυροχώρι.

Οι σημαντικότερες δραστηριότητες του οργανωμένου λιανεμπορίου τροφίμων και των προμηθευτών του, οι οποίες απέδειξαν για άλλη μια χρονιά με απτά αποτελέσματα την αξία της συνεχούς αναζήτησης νέων δρόμων για την καλύτερη λειτουργία των εταιρειών, την εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών τους, αλλά την επίτευξη των στρατηγικών τους στόχων, ήρθαν στο προσκήνιο το βράδυ της Τετάρτης 11.7.18, στην τελετή απονομής των «Σελφ σέρβις Excellence Awards 2018».

Στα «Σελφ σέρβις Excellence Awards 2018» ο καπνιστός τόνος TRATA της «Κονσερβοποϊίας Βορείου Αιγαίου» ΑΒΒΕ (ΚΟΝΒΑ) κέρδισε το ασημένιο βραβείο στην κατηγορία επιτυχημένο επαναλανσάρισμα προϊόντος / σειράς προϊόντων.

«Ο καπνιστός τόνος Trata «απογειώνει γεύση & πωλήσεις» και δημιουργεί νέα υποκατηγορία στην αγορά του τόνο, “απογειώνει τη γεύση” και η αγάπη σας τον “κάνει να ανέβει πιο ψηλά”», τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Συνάντηση Σ.Παραστατίδη με τον δήμαρχο Κιλκίς Δ.Κυριακίδη