Κοινωνία

Εκδήλωση τιμής του 3ου δημοτικού Κιλκίς γιά την Δήμητρα Ζώτου

ZOTOYΜε τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο επεφύλαξαν τα παιδιά του τρίτου δημοτικού σχολείου Κιλκίς μία διαφορετική υποδοχή στην κορυφαία Ελληνίδα κορασίδα ρίπτρια, με τις πανευρωπαϊκές και παγκόσμιες διακρίσεις, Δήμητρα Ζώτου, προσδίδοντας ένα πολύ πιό ουσιαστικό, περιεχόμενο, νόημα αλλά και «χρώμα» στην διαδικασία μιάς τιμητικής εκδήλωσης.
Μεταξύ του συγκεκριμένου σχολείου και της Ζώτου υφίσταται ένας κοινός παρονομαστής-δεσμός, καθώς σήμερα υπηρετεί στο τρίτο δημοτικό Κιλκίς ο Τραϊανός Κούρλης, που ήταν δάσκαλός της στο δημοτικό σχολείο του Καμπάνη.
Αυτή η σχέση απετέλεσε και το έναυσμα γιά την διοργάνωση της εκδήλωσης απόδοσης τιμής στην Δήμητρα, που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 20.1.14.
ZOTOY2Την σπουδαία αθλήτρια πλαισίωσαν ο προπονητής της Γιάννης Χρίστογλου, ο διευθυντής του γυμνασίου Καμπάνη Αθανάσιος Αλατζόγλου, ως εκπρόσωπος και των δύο σχολείων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Καμπάνη, και η καθηγήτρια Βαρβάρα Δημητριάδου.
Στην Ζώτου απονεμήθηκε τιμητικό έπαθλο, ενώ τα παιδιά ερμήνευσαν τραγούδια αφιερωμένα σ’ αυτήν, φορτίζοντας την ατμόσφαιρα, και προσέφεραν στην ίδια και σε όλους τους προσκεκλημένους δώρα και κεράσματα.
Αίσθηση προκάλεσε και το γεγονός, ότι στα δώρα συμπεριλαμβάνονταν και κάποια προερχόμενα από το δημοτικό σχολείο «Αγία Τριάς» («Holly Trinity») της πόλης του Λονδίνου της πολιτείας Οντάριο του Καναδά, που είναι αδελφοποιημένο με το τρίτο δημοτικό σχολείο Κιλκίς.
Την εκδήλωση συντόνισε η διευθύντρια του σχολείου Μαρία Τσιραμπίδου.

Περισσότερα

Έμπρακτη αγάπη-συμπαράσταση στον πάσχοντα η Τράπεζας Αίματος των “Ἁκριτών” Πολυκάστρου

Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου ολοκληρώθηκε με επιτυχία, ο προγραμματισμένος κύκλος των αιμοδοσιών για το έτος 2023, των μελών της Τράπεζας Αίματος των “Ἁκριτών” Πολυκάστρου. […]

Δείτε ακόμα