Οικονομία

Βραβείο εξαγωγικής δραστηριότητας στον όμιλο Kleemann από το ΕΒΕΑ

Με το βραβείο Εξαγωγικής δραστηριότητας – διεθνούς παρουσίας, τιμήθηκε ο Όμιλος KLEEMANN, σε εκδήλωση του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Τα βραβεία απονέμονται από το επιμελητήριο σε επιχειρήσεις και επιχειρηματίες, που κατά το περασμένο έτος επέδειξαν αξιόλογη επιχειρηματική δραστηριότητα και καλύπτουν τομείς, μεταξύ άλλων, όπως η προώθηση των εξαγωγών, η επένδυση στην έρευνα, στην καινοτομία και στις νέες τεχνολογίες, η παραγωγή επώνυμων προϊόντων, η περιβαλλοντική συνείδηση και η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.

ΚΛΕΕΜΑΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΞΑΓΩΓΩΝ

Ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Kleemann Κωνσταντίνος Κουκούντζος, παραλαμβάνοντας το βραβείο, δήλωσε: «Η βράβευση μας από το ΕΒΕΑ αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς.

Είναι στην πράξη μια αναγνώριση στην πράξη της κουλτούρας εξωστρέφειας των ανθρώπων μας, που καθημερινά αναζητούν ευκαιρίες ανάπτυξης διεθνώς και που αυτή την στιγμή, βρίσκονται σε ένα αεροπλάνο πηγαίνοντας σε κάποιον πελάτη μας ή δίπλα σε ένα τηλέφωνο ή μπροστά σε ένα υπολογιστή, έτοιμοι να τον εξυπηρετήσουν και τέλος προσπαθούν να κερδίσουν κάθε μικρό ή μεγάλο έργο, σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη και αν βρίσκεται αυτό.

Στους εργαζόμενους μας, λοιπόν, ανήκει αυτό το βραβείο και τους ευχαριστώ θερμά».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα