Οικονομία

Βραβεία «Ελληνική Αξία Β.Ελλάδος σε τέσσερες επιχειρήσεις του νομού

ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣΜε μεγάλη επιτυχία και παρουσία περισσότερων των τετρακοσίων προσκεκλημένων, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14.11.14, στο ξενοδοχείο “The Met Hotel”, η τελετή απονομής των βραβείων «Ελληνική Αξία Βορείου Ελλάδος».
Πρόκειται για πρωτοβουλία – θεσμό του συνδέσμου βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) ο οποίος συνεργάστηκε εφέτος με την οικονομική εφημερίδα «Η Καθημερινή», με στόχο την ανάδειξη, την προβολή και τελικά τη βράβευση μεταποιητικών επιχειρήσεων που ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους τη χρονιά που πέρασε.ΒΡΑΒΕΙΟ ΜΕΣΑΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
Στην τελετή παρευρέθηκαν και απένειμαν βραβεία και επαίνους ο υπουργός εργασίας, κοινωνικής ασφάλισης και πρόνοιας Γιάννης Βρούτσης, ο αναπληρωτής υπουργός οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο γενικός γραμματέας δημοσίων έργων Σ. Σιμόπουλος, ο γενικός γραμματέας κοινωνικών ασφαλίσεων Π. Κοκκόρης, ο γενικός γραμματέας προβολής και επικοινωνίας Γ. Καραγιάννης, ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς Χρ. Αντωνιάδης, και ο πρύτανης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Π. Μήτκας, και η Μ. Δερτιλή, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της εφημερίδας «Η Καθημερινή».
Τα βραβεία και τους επαίνους του θεσμού «Ελληνική Αξία» Βορείου Ελλάδος έλαβαν κατά κατηγορία οι ακόλουθες επιχειρήσεις:
ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣΒραβείο Αριστείας Μεγάλης Επιχείρησης,
KLEEMANN HELLAS ABEE
Έπαινος Αριστείας Μεγάλης Επιχείρησης
SP-CARTONPACK HELLAS ΑΕ
Α. ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ
Βραβείο Αριστείας Μεσαίας Επιχείρησης
PALAPLAST ΑΕ
ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ
Έπαινος Αριστείας Μεσαίας Επιχείρησης
EPSILON NET AE
ΦΑΙΔΩΝ ΑΕ
Βραβείο Αριστείας Μικρής Επιχείρησης
ΤΙΡΙΑΚΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΒΕΤΕ
Βραβείο Γυναίκα Επιχειρηματίας
ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΣΕΩΝ ΑΕ (ΒΙΚΟΣ ΑΕ)
Βραβείο Καινοτομίας
MLS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΑΕ
Έπαινος Καινοτομίας
PELOPAC ΑΒΕΕ
ΑNATOMIC HELP AE
Βραβείο Εξωστρέφειας
OLYMPIA ELECTRONICS ΑΕ
Έπαινος Εξωστρέφειας
ΕΚΜΕ AE
ΕΛΒΙΑΛ AE
Βραβείο Περιβάλλον
ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΛΕΥΚΟΛΙΘΟΙ AMBNEE
Έπαινος Περιβάλλον
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT ABEE
Βραβείο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης
ΤΙΤΑΝ ΑΕ ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ
Έπαινος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης
ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΑΕ
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι επιχειρήσεις «Κλέεμαν», «Φαίδων» ΑΕ, «Ανατόμικ Χελπ» ΑΕ και ΕΛΒΙΑΛ ΑΕ εδρεύουν στον νομό Κιλκί

Περισσότερα
Δείτε ακόμα