Αθλητισμός

Νίκη των κορασίδων του Αλέξανδρου επί του Μ.Αλέξανδρου Γιαννιτσών

Η ομάδα των κορασίδων Κ-18 του ΑΣ Αλέξανδρου Αξιούπολης πέτυχε άλλη μία νίκη στην έδρα της στο πρωτάθλημα ΕΣΠΕΜ – Γ΄όμιλου επί του Μ. Αλέξανδρου Γιαννιτσών με 3-1 σετ (25-17, 28-26, 17-25, 25-16) και βαθμολογικά διατηρείται στην πρώτη θέση με συν δύο βαθμούς από τον δεύτερο Μίλωνα.

Η Αξιουπολίτισες έκαναν τα εύκολα δύσκολα. Παρουσίασαν δύο πρόσωπα στον αγώνα. Έδειξαν την δυναμική της ως ολοκληρωμένη ομάδα και ταυτόχρονα την αδυναμία τους σε στιγμιαίες κρίσεις πανικού.

Αγωνιστικά μπήκε δυναμικά στο 1ο σετ και το πήρε σχετικά εύκολα με 25-17.

Στα μέσα του 2ου σετ δέχτηκε πίεση από το αντίπαλο ΣΕΡΒΙΣ με αποτέλεσμα να χαλάσει η ποιότητα της υποδοχής να προέλθει ένας εκνευρισμός στην ομάδα και να βρίσκεται πίσω στο σκορ με 22-18. Η αλλαγή πασαδόρου την χρονική εκείνη στιγμή έδωσε άλλο ρυθμό στην ομάδα ανέβασε το ηθικό της και κατόρθωσε να γυρίσει το παιχνίδι παίρνοντας και το 2ο σετ.

Στο 3ο σετ η ψυχολογική κούραση του προηγούμενου σετ δεν τις επέτρεψε στην διεκδίκηση του σετ με αποτέλεσμα να χαθεί.

Στο 4ο σετ αποφασισμένες πλέον οι αθλήτριες του Αλέξανδρου “καθάρισαν” το σετ και τον αγώνα παίρνοντας τους 3 επιθυμητούς πόντους.

ΑΣ Αλέξανδρος Αξιούπολης (Σταύρος Χατζηγεωργιάδης): Ειρήνη Μέλλιου, Ειρήνη Ψαρρά, Μαρία Τέφα, Ευγενία Παπαδοπούλου, Κατερίνα Μ. Αλ, (L1) Ελεάνα Αμοιρίδου, Μελίνα Τέφα, Χρυσή Τσόνογλου, Άννα Τσακαλίδου, Ελένη Βύσια, Ελένη Πατρικίου.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα