Αθλητισμός

«Μύδροι» εναντίον της ΕΠΟ από τον Βασ. Χατζηαποστόλου στη «Γιορτή» της ΕΠΣΚ

Λαμπρή όπως κάθε χρόνο ήταν η «Γιορτή του Ποδοσφαίρου» της ΕΠΣ Κιλκίς, δηλαδή η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτάς της, που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 2.2.15 στο κέντρο «Θέατρο» του Κιλκίς.

Κατά την διάρκειά της τιμήθηκαν ομάδες και στελέχη του κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου που πρόσφεραν και προσφέρουν, που διακρίθηκαν και ξεχώρισαν για την παρουσία και το ήθος τους.
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 2ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ
Στη φετινή γιορτή ξεχώρισε η βράβευση της ομάδας μαθητριών του 2ου λυκείου Κιλκίς για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα. Την απομονή έκανε ο περιφερειακός σύμβουλος Ανδρέας Βεργίδης.

Στην έναρξη της εκδήλωσης, ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ Βασίλης Χατζηαποστόλου έκοψε την βασιλόπιτα, την οποία ευλόγησε ο σεβασμιώτατος μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ.κ. Εμμαουήλ, πλασιούμενος από τα μέλη της διοίκησης της Ένωσης Χ. Δαμιανίδη, Σ. Αντωνιάδη, Κ. Πάταρα, Άγ. Αρκούδα, Γ. Κιουρτσίδη, Τρ. Τσαρίδη, Β. Ξουπλάκη, Γιωρ. Παρασκευόπουλο, Σ. Κουραλίδη και Π. Πετρίδη.

Στον σύντομο χαιρετισμό του απευθυνόμενος στους εκπροσώπους των σωματείων ο κ. Χατζηαποστόλου έστρεψε τα “πυρά” του κατά της ηγεσίας της ΕΠΟ για τα όσα τραγικά συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, «το οποίο έχει γυρίσει χρόνια πίσω, βλέποντας ομάδες να αποχωρούν από τα πρωταθλήματα». Είπε ότι για αυτήν την κατάντια ευθύνες έχουν πολλοί τονίζοντας χαρακτηριστικά “Υπηρέτησα και εγώ στην ΕΠΟ και είχα ανοχές πολλές αλλά ενοχές δεν είχα και δεν έχω. Συμβαίνουν απαράδεκτα πράγματα και η κατάσταση είναι απελπιστική”. Συνεχάρη και ευχαρίστησε τους παράγοντες που με τον αγώνα τους προσπαθούν να κρατήσουν «όρθιες» τις ομάδες, ευχαριστώντας δε και τους διαιτητές, τους ποδοσφαιριστές, τους φιλάθλους και τους ανθρώπους του Τύπου για την προσφορά και την αγαστή συνεργασία τους.

Από τις ομάδες βραβεύτηκε ο Μακεδονικός Πολυπέτρου (την απονομή έκανε ο κ. Χατζηαποστόλου) για την αξιόλογη και πολυετή παρουσία του κιλκισιώτικο ποδόσφαιρο, από τους παράγοντες ο Χρήστος Δροσαλάκης από του Μ.Αλέξανδρου Βαφειοχωρίου (την απονομή έκανε ο βουλευτής Θ. Παραστατίδης), από τους προπονητές ο Παύλος Μπάπκας (την απομονή έκανε ο Βουλευτής Γ. Γεωργαντάς) και από τους διαιτητές ο Τριαντάφυλλος Ναλμπάντης (την απονομή έκανε ο βουλευτής Χ. Χατζησάββας) για την πολύχρονη και πολύτιμη προσφορά τους στο κιλκισιώτικο ποδόσφαιρο.

Από τους ποδοσφαιριστές τιμήθηκαν ο Ευρυβιάδης Ρούσσος της Θύελλας Αγίου Πέτρου για την προσφορά του στο κιλκισιώτικο ποδόσφαιρο (την απομονή έκανε ο περιφερειακός σύμβουλος Π. Θωμαίδης) και οι Σάββας Παντελιάδης και Τόνι Γκονζάλεζ για την προσφορά τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο (τις απονομές έκαναν ο δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης και ο αντιδήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Τσαντάκης αντίστοιχα).

Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣΚ για άλλη μια χρονιά βράβευσε τους ποδοσφαιριστές των αντιπροσωπευτικών ομάδων της ένωσης που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Πρόκειται για τους Νικόλαο Δαλιανόπουλο (τεχνολόγων γεωπόνων, την απονομή έκανε ο πρόεδρος του ΕΒΕ Π. Τονικίδης), Ιωάννη Κουρτίδη (πληροφορικής με εφαρμογές στη βιοϊατρική, την απονομή έκανε ο αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς Λ. Παζαρτζικλής), Αθανάσιο Παπαδόπουλο (φυσικής αγωγής και αθλητισμού, την απονομή έκανε ο επιτιμος γραμματέας της ΕΠΣΚ Οδ. Πιπερίδης), Σωκράτη Παπαδόπουλο (γεωπονίας, την απονομή έκανε ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΚ Χ. Δαμιανίδης, Τηλέμαχο Παπαδόπουλο (αγροτικής ανάπτυξης, την απονομή έκανε ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΚ Σ. Αντωνιάδης) και Γεώργιο Σαμαρά (λογιστικής, την απονομή έκανε ο γενικός γραμματέας της ΕΠΣΚ Κων. Πάταρας).

Από τα βασιλοπιτάκια τυχερά αναδείχθηκαν τα σωματεία των Εθνικού Ν. Αγιονερίου, Κεραυνού Ποντοηράκλειας και Μ. Αλεξάνδρου Βαφειοχωρίου.

Την «Γιορτή του Ποδοσφαίρου» παρουσίασε ο δημοσιογράφος Χρήστος Καναρόπουλος ενώ τα βίντεο των βραβευθέντων που παρουσιάστηκαν επιμελήθηκε ο Γιώργος Αντωνιάδης.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΚΑΒΑΛΑ 1934 – ΝΕΕΣ ΚΑΒΑΛΕΣ 2024… 90 ΧΡΟΝΙΑ

Συμπληρώνονται φέτος ενενήντα (90) χρόνια, από τη γεωργική αποκατάσταση διακοσίων οικογενειών ανέργων καπνεργατών Καβαλιωτών στο δήμο Παιονίας στη περιοχή Πολυκάστρου (Νέες Καβάλες), […]

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]