Κοινωνία

Βιβλιοθήκες σχολείων εμπλουτίζει ο δήμος Κιλκίς

Μια αγκαλιά βιβλία χάρισε ο δήμος Κιλκίς σε μαθητές δημοτικών σχολείων και γυμνασίων της περιοχής.
Παραμύθια, παιδικά, λογοτεχνικά, ιστορικά βιβλία και εγκυκλοπαίδειες βρίσκονται πλέον στις βιβλιοθήκες των 3ου και 9ου δημοτικών σχολείων Κιλκίς, των δημοτικών Νέου Αγιονερίου, Μουριών καθώς και του γυμνασίου ΣΣ Μουριών.

Την πρωτοβουλία για τη συγκέντρωση των βιβλίων με σκοπό την ενίσχυση των σχολικών βιβλιοθηκών ανέλαβε η αντιδημαρχία κοινωνικής πρόνοιας, πολιτισμού, δόμησης και διαφάνειας στο πλαίσιο εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας παιδικού βιβλίου.

«Ο δήμος Κιλκίς και η αρμόδια αντιδημαρχία αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν θερμά όλους όσοι συμμετείχαν στην εκστρατεία συγκέντρωσης βιβλίων ”Ένα βιβλίο από σένα” διαθέτοντας στον δήμο βιβλία για τον εμπλουτισμό των σχολικών βιβλιοθηκών.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες αξίζουν στα βιβλιοπωλεία ”Επιλογές” του Νίκου Κακαβέλα, ”Σύμμετρο” της Μαρίας Συγγουρίδου, ”Ηλιάδη” του Χρήστου Ηλιάδη και ”Ψάλτου” της Δροσούλας Ψάλτου για την άμεση ανταπόκρισή τους και την δωρεά βιβλίων» τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΚΑΒΑΛΑ 1934 – ΝΕΕΣ ΚΑΒΑΛΕΣ 2024… 90 ΧΡΟΝΙΑ

Συμπληρώνονται φέτος ενενήντα (90) χρόνια, από τη γεωργική αποκατάσταση διακοσίων οικογενειών ανέργων καπνεργατών Καβαλιωτών στο δήμο Παιονίας στη περιοχή Πολυκάστρου (Νέες Καβάλες), […]

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]