Πολιτισμός

«Κέρδισε» το κοινό του Κιλκίς το βιβλίο «Σέρρα, η ψυχή του Πόντου»

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=8VT-QBRhmRU
Μεγάλη ανταπόκριση στο κοινό και εξαιρετική επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου “Σέρρα, η ψυχή του Πόντου” του Γιάννη Καλπούζου, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21.1.17, στην Καπναποθήκη της Αυστροελληνικής.

Την εκδήλωση διοργάνωσαν η δημόσια κεντρική βιβλιοθήκη Κιλκίς και η ένωση Ποντίων νομού Κιλκίς “Οι Αργοναύτες” σε συνεργασία με τον δήμο Κιλκίς, το βιβλιοπωλείο “Επιλογές” του Κιλκίς και τις εκδόσεις Ψυχογιού.

Συντόνισε ο πρόεδρος του εφορευτικού συμβουλίου της βιβλιοθήκης Μιχάλης Βιδιαδάκης, ενώ τον λόγο έλαβαν ο αντιπρόεδρος πολιτισμού του δήμου Κιλκίς Δημήτρης Τσαντάκης και η πρόεδρος των “Αργοναυτών” Δέσποινα Καραμπίδου για σύντομους χαιρετισμούς.

Η παρουσίαση του βιβλίου έγινε από τον ίδιο τον συγγραφέα, ο οποίος μίλησε λεπτομερώς για την έρευνα που διενήργησε για το βιβλίο, την ιστορική περίοδο που αναφέρεται το μυθιστόρημα, για τους χαρακτήρες και τους ήρωες του, ενώ διάβασε αποσπάσματα από το βιβλίο του, και «καθήλωσε» για περισσότερη από μία ώρα το πολυπληθές ακροατήριο.

Ακολούθησαν ερωτήσεις από το κοινό και στο τέλος ο συγγραφές υπέγραψε αντίτυπα από τα βιβλία του, το οποίο προκάλεσε έντονο ενδιαφέρον όλων των παρευρεθέντων.

Στα συν της βραδιάς εκτός από την εξαιρετική παρουσίαση ήταν και ο καλαίσθητος, φιλόξενος και ατμοσφαιρικός χώρος της εκδηλωσης!

Περισσότερα
Δείτε ακόμα