Γενικά

Το βιβλίο του Κιλκισιώτη σκιτσογράφου Δ.Νικολαϊδη θα παρουσιασθεί στο Φίλυρο

Το βιβλίο-εγχειρίδιο του Κιλκισιώτη σκιτσογράφου Δημήτρη Νικολαϊδη, με περιεχόμενο την εκμάθηση σκίτσου στην ποντιακή διάλεκτο και με τίτλο «Βήμαν-βήμαν μαθέματα σχεδίασμαν γιά αμάθετους», θα παρουσιασθεί σε εκδήλωση του πολιτιστικού μορφωτικού συλλόγου Φιλύρου Θεσσαλονίκης.
Η εκδήλωση θα παρουσασιασθει την προσεχή Κυριακή 17.5.15, στο προαύλιο του εντευκτηρίου του συλλόγου, με ώρα έναρξης 7 το βράδυ.
Γιά το βιβλίο και τον σκιτσογράφο θα μιλήσουν η πρόεδρος του πολιτιστικού μορφωτικού συλλόγου Φιλύρου Σούλα Αποστολίδου και ο δημοσιογράφος Φωκίων Φουντουκίδης, ενώ την εκδήλωση θα πλαισιώσει ο τραγουδιστής Δημήτρης Τραπεζανίδης.
Στο τέλος ο σκιτσογράφος θα σκιτσάρει και θα διδάξει τον τρόπο και την διαδικασία γιά την δημιουργία σκίτσων, με διαλόγους στην ποντιακή διάλεκτο.
Θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Σταύρος Αλχατζίδης.

Περισσότερα

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]

Δείτε ακόμα

ΚΑΒΑΛΑ 1934 – ΝΕΕΣ ΚΑΒΑΛΕΣ 2024… 90 ΧΡΟΝΙΑ

Συμπληρώνονται φέτος ενενήντα (90) χρόνια, από τη γεωργική αποκατάσταση διακοσίων οικογενειών ανέργων καπνεργατών Καβαλιωτών στο δήμο Παιονίας στη περιοχή Πολυκάστρου (Νέες Καβάλες), […]