Γενικά

Βιωματικό εργαστήριο για ενηλίκους στο Πολύκαστρο από τον «Νηρέα»

Το κέντρο πρόληψης των εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας «Νηρέας», σε συνεργασία με τον σύλλογο γυναικών δήμου Παιονίας «Ευκράντη» και τον δήμο Παιονίας, πρόκειται να υλοποιήσει βιωματικό εργαστήριο για ενηλίκους , με τίτλο «Αλλάζοντας σε έναν κόσμο που αλλάζει», στο Πολύκαστρο.

Το εργαστήριο έχει συνολική διάρκεια δέκα ωρών, ενώ οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται μία φορά την εβδομάδα, και συγκεκριμένα κάθε Τρίτη 17:30 με 19:30 στο πολιτιστικό κέντρο Πολυκάστρου. Οι ημερομηνίες διεξαγωγής είναι 3, 10, 17, 24 και 31 Μαρτίου 2020. Συντονίστρια του εργαστηρίου είναι η ψυχίατρος και επιστημονική υπεύθυνη του «Νηρέα» Έφη Τζούρα.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται και τα εξής:
«Στο εργαστήριο οι συμμετέχοντες θα μπορέσουν να κατανοήσουν περισσότερο την αλλαγή, τις αντιδράσεις τους και τα συναισθήματά τους απέναντι σε αυτήν, ώστε να μπορούν να την διαχειρίζονται πιό αποτελεσματικά.

Το εργαστήρι απευθύνεται σε κάθε ενήλικο ή γονιό, ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας και ιδιότητος, που θέλει να γνωρίσει περισσότερο τον εαυτό του αλλά και να επικοινωνήσει και να μοιραστεί και με άλλα άτομα αυτήν την εμπειρία.».-

Περισσότερα
Δείτε ακόμα