Κοινωνία

Βιωματικό εργαστήριο διοργανώνει ο «Νηρέας»

Το κέντρο πρόληψης των εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας περιφερειακής ενότητας Κιλκίς «Νηρέας» διοργανώνει βιωματικό εργαστήριο για εφήβους.
Το βιωματικό εργαστήριο απευθύνεται σε εφήβους γ΄ τάξης γυμνασίου μέχρι και γ΄ τάξης λυκείου. Στο εργαστήριο τα θέματα που συζητούνται αφορούν στην επικοινωνία και στις σχέσεις με τους άλλους (φίλους, γονείς, σχολείο) αλλά και γενικότερα θέματα που αφορούν στους εφήβους και τα οποία οι ίδιοι μπορούν να επιλέξουν να συζητήσουν και να μοιραστούν μέσα σε ένα φιλόξενο περιβάλλον και σε ένα κλίμα εμπιστοσύνης και οικειότητας.
Οι ημερομηνίες των συναντήσεων είναι 5, 12, 19 και 26 Μαρτίου και 2 Απριλίου, ημέρα Πέμπτη, τις ώρες 16.00-18.00. Η συμμετοχή στο εργαστήριο είναι χωρίς οικονομική επιβάρυνση. Το εργαστήριο θα υλοποιηθεί, στον χώρο του κέντρου πρόληψης, Βυζαντίου 10, Κιλκίς.
Όσοι έφηβοι ενδιαφέρονται μπορούν να παίρνουν πληροφορίες ή να δηλώνουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 2341075311, στην ιστοσελίδα του «Νηρέα», στο e-mail: [email protected] και στο Facebook www.facebook.com/kpnireas.gr (δηλώνοντας ονοματεπώνυμο, τάξη και κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας ) έως την Τρίτη 3.3.15. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Υπεύθυνη της ομάδας είναι η ψυχολόγος Ευφροσύνη Γεωργακοπούλου.

Περισσότερα

Επίτιμος δημότης του δήμου Κιλκίς ο Οικουμενικός Πατριάρχης με ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς

Επίτιμο δημότη του δήμου Κιλκίς θα ανακηρύξει τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο το δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς με ομόφωνη απόφαση […]

Δείτε ακόμα

Μόνο γιά πρόστιμα;

“Έλλειψη μέτρων για την προστασία της υγείας και της ασφάλειας” καταγγέλει η ΤΟ του ΚΚΕ στο Κιλκίς γιά το εργατικό […]