Κοινωνία

Βιωματικό εργαστήριο διοργανώνει ο «Νηρέας»

Το κέντρο πρόληψης των εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας Κιλκίς «Νηρέας» πρόκειται να υλοποιήσει βιωματικό εργαστήρι για παιδιά ηλικίας 4-5 χρονών (προνήπια και νήπια) με τίτλο «Νιώθω, νοιάζομαι, γελώ… στη ζωή μου προχωρώ». Στο εργαστήριο χρησιμοποιώντας την εικόνα, το παιχνίδι, την αφήγηση, την ζωγραφική και την μουσική τα παιδιά θα κάνουν νέες γνωριμίες, θα συνεργαστούν μεταξύ τους σε ομαδικές και ατομικές δραστηριότητες, θα έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν και να επεξεργαστούν τέσσερα βασικά συναισθήματα, την χαρά, την λύπη, τον θυμό και τον φόβο με τρόπο ευχάριστο και δημιουργικό. Συντονίστρια του εργαστηρίου είναι ψυχολόγος και στέλεχος πρόληψης Μαρία Χατζηγεωργίου.
Οι ημερομηνίες των συναντήσεων είναι Τρίτη 16, Πέμπτη 18, Τρίτη 23 και Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015, ώρα 10:30-11:30. Το εργαστήριο υλοποιείται στo χώρο του κέντρου πρόληψης «Νηρέας» (Βυζαντίου 10, Κιλκίς). Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, χωρίς οικονομική επιβάρυνση, στο τηλέφωνο 23410 75311 (πρωινές ώρες) ή και στο e-mail [email protected] έως και την Παρασκευή 12.6.15, δηλώνοντας το ονοματεπώνυμο, την ηλικία του παιδιού κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]