Αγροτικά

Βιοκαλλιεργητές ανησυχούν γιά την καθυστέρηση καταβολής επιδοτήσεων 2012

Σε ό,τι αφορά τις εγχώριες εξελίξεις γύρω από την καταβολή των επιδοτήσεων στους δικαιούχους βιοκαλλιεργητές γιά την χρονιά 2012, αυτές έχουν λάβει νέα τροπή, καθώς ύστερα από σχετική απόφαση του υπουργείου «τρέχουν» έως την προσεχή Παρακευή διενέργειες επιτοπίων ελέγχων, γιά όσους είχαν υποβάλει ενστάσεις, παρ’ ότι αυτές είχαν εξισωθεί αρμοδίως περί τα τέλη του Φεβρουαρίου.
Και τούτο, σε μία προφανή προσπάθεια μέσω της διορθώσεως των αρχικών φακέλλων να επιδοτηθούν περισότεροι βιοκαλλιεργητές που είναι ενταγμένοι στο πρόγραμμα.
Κάτι το οποίο, όμως, σημαίνει ότι θα υπάρξει μία επί πλέον καθυστέρηση σε ό,τι αφορά στην εκκαθάριση της επίμαχης περιόδου, γιά όσους εξ αυτών δεν είχαν υποβάλει ενστάσεις και, κατά συνέπειαν, οι πληρωμές, είναι προγραμματισμένες να αποδοθούν τον επόμενο μήνα.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]