Ειδήσεις Video

Συγκέντρωση από τα παλιά του Στέφανου Παραστατίδη στην πλατεία Ειρήνης

Μία συγκέντρωση βγαλμένη από τα παλιά πραγματοποίησε ο υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ την Παρασκευή 12.5.23 στο Κιλκίς, Στέφανος Παραστατίδης που κάνει μια άκρως κινηματική εκστρατεία και την συμμετοχή του κόσμου να είναι συγκλονιστική.

Μετά από μία σειρά επιτυχημένων εκδηλώσεων στο πλαίσιο της προεκλογικής του καμπάνιας ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ στο Κιλκίς κατάφερε και κέρδισε το «στοίχημα» της πλατείας με την συγκέντρωση του να είναι από τις μεγαλύτερες που έχουν γίνει στο Κιλκίς τα τελευταία χρόνια.

Παρόντες ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης και ο επικεφαλής του δικτύου της Νέας Γενιάς του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Τσούμας.

«Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, η νέα γενιά είναι εδώ, οι γυναίκες είναι εδώ! Μπορούμε ξανά να γεμίζουμε τις πλατείες» τόνισε δυναμικά ο Στέφανος Παραστατίδης.

«Εμείς λέμε ότι η πολιτική είναι οι ιδέες μας, είναι οι αξίες μας! Για αυτές πολεμάμε!

Από εδώ ξεκινάνε όλα, από το Κιλκίς, από το μικρό Κιλκίς! Τώρα ξεκινάμε!» είπε με έμφαση ο κ.Παραστατίδης στέλνοντας ένα σαφές μήνυμα.

Περισσότερα

1ο ROCK & RACE FESTIVAL ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ

Ο Μουσικός Σύλλογος Jam σε συνεργασία με το ΧΩΜΑ Κιλκίς (Χωμάτινος Μηχανοκίνητος Αθλητισμός Κιλκίς), ένωσαν τις δυνάμεις τους για ένα […]

Δείτε ακόμα