Ειδήσεις Video

Μήνυμα νίκης της ΝΔ από τον Γιώργο Γεωργαντά στην κεντρική προεκλογική του ομιλία (Βίντεο)

Η νίκη της ΝΔ στις εκλογές της 21ης Μαΐου θα είναι μία νίκη κατά του λαϊκισμού και της ανευθυνότητας.

Θα είναι μία νίκη με προοπτική κυβερνητικής σταθερότητας και περαιτέρω ανάπτυξης προγράμματος υπό πιο ευνοϊκές συνθήκες με βάση το ξεκίνημα της προηγούμενης διακυβέρνησης, η οποία παρά τις αρνητικές συγκυρίες της πανδημίας και της ενεργειακής κρίσης, έχοντας ως παρακαταθήκη την εμπιστοσύνη που κερδήθηκε από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη με την εφαρμογή των προγραμμικών εξαγγελιών».

Αυτή δήλωσε μεταξύ άλλων στην πραγματικά μεγαλειώδη από πλευράς πλήθους στην κεντρική ομιλία του σε κέντρο ψυχαγωγίας του Κιλκίς ο υποψήφιος βουλευτής Κιλκίς και υπουργός αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων Γεώργιος Γεωργαντάς παρουσία μεταξύ αλλων του υπουργού Μακεδονίας-Θράκης Σταύρου Καλαφάτη, των ευρωβουλευτών της ΝΔ κκ Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου και Θοδωρή Ζαγοράκη, του αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Ανδρέα Βεργίδη και των δημάρχων Κιλκίς και Παιονίας και κκ Δημήτρη Κυριακίδη και κ. Σιωνίδη.

Κατά την διάρκεια της βαρυσήμαντης ομιλίας του αναφέρθηκε σε όλους τους βασικούς τομείς της δημόσιας ζωής και των κυβερνητικών πεπραγμένων μεταναστευτικής πολιτικής, εθνικής άμυνας και εξωτερικών, υγείας, παιδείας και του τομέα ευθύνης του της πρωτογενούς παραγωγής και παράλληλα στα βασικά ζητήματα που αφορούν την εκλογική μας περιφέρεια και τις υποδομές της, τονίζοντας το τι έχει γίνει, τι ευρίσκεται σε εξέλιξη και τι υπάρχει στα «σκαριά» για να επιτευθχεί στα επόμενα χρόνια.

Αναλυτικά τα όσα διαδραμαματίσθηκαν σήμερα στην βασική προεκλογική εκδήλωση του ο κ. Γεωργαντά μπορείτε να τα δείτε και να τα ακούσετε στο σχετικό βίντεο.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Πνεύμα διεκδίκησης

Τα τελευταία χρόνια ακολουθούν ανοδική πορεία οι δείκτες απήχησης, συμμετοχής, διοργανωτικής επάρκειας και αγωνιστικής επιτυχίας όλοι οι αγώνες ορεινού δρόμου […]

Θα συνεχισθεί και αλλού

Ο μεγάλος νικητής των πρόσφατων εκλογών στην Ολλανδία ήταν το υπερσυντηρητικό κόμμα του Γκέερτ Βίλντερς με την ομοϊδεάτισσα του Μαρίν […]