Ειδήσεις Video

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΘΑΝΟΥ ΠΛΕΥΡΗ ΣΤΟ ΟΙΝΟΠΟΪΟ ΣΑΚΑΛΑΚΗ

Ανάμεσα στα σημεία που περιόδευσε το κυβερνητικό κλιμάκιο που περιόδευσε την Τρίτη 28.5.24 την περιφερειακή ενότητα του Κιλκίς, συνοδευόμενη από τα τοπικά κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και τον αντιπρόεδρο της Βουλής και βουλευτή Κιλκίς Γεώργιο Γεωργαντά, ήταν και το οινοποιείο στα Πλάγια Παιονίας της γνωστής επιχειρηματία και πολιτεύτριας του κυβερνώντος κόμματος  Άννας Σακαλάκη.

Στο επισκέψιμο οινοποιϊο της οποίας το μεσημέρι της Τρίτης ο πρώην υπουργός Υγείας και κοινοβουλευτικός της εκπρόσωπος σήμερα βουλευτής της Α΄ Αθηνών Θάνος Πλεύρης και ο κ. Γεωργαντάς μυήθηκαν στις διαδικασίες οινοποίησης των τοπικών κρασιών “Πλαγιές Πάικου” και είχαν την δυνατότητα να δοκιμάσουν τις περισσότερες από τις ετικέτες της γνωστής και ανερχόμενης στον τομέα οινοποίησης στα λευκά, ροζέ και κόκκινα κρασιά εμφιάλωσης της.

Μια ξενάγηση από την οποία εξεπλάγη θετικά τόσο ο κ. Πλεύρης  όσο και άλλα μέλη της αποστολής, που λίγο ενωρίτερα  είχαν επισκεφθεί τον μεθοριακό σταθμό των Ευζώνων, μεταξύ των οποίων και ο αδελφός του δημάρχου Χειμμάρας και υποψηφίου ευρωβουλευτού με την Νέα Δημοκρατία Διονυσίου (Φρέντυ) Μπελέρη, Λεονάρδος.

Κάτι το οποίο αποτυπώθηκε και στις κοινές αναφορές των δύο κοινοβουλευτικών αντρών μετά το πέρας της επίσκεψης τους, στις οποίες έκαναν αναφορά στην δραστήρια και σταθερά αναπτυσσόμενη επιχειρηματική δράση της κ. Σακαλάκη, η οποία ανέλαβε και την ξενάγηση τους σε όλους τους χώρους του οινοποιϊου, σε μία πολύ ακριτική περιοχή μερικών εκατοντάδων μέτρων από τα σύνορα με τα Σκόπια, η οποία εξελίσεται και αναπτύσσεται αξιοποιώντας και σχετικά ευρωπαϊκά προγράμματα.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Συγχαρητήρια χωρίς ντροπή

Χωρίς ίχνος ντροπής ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας Μηνάς Παπαδόπουλος απέστειλε συγχαρητήρια στον σφυροβόλο Κωνσταντίνο Ζάλτο γιά […]