Αθλητισμός

Στην Καστίγια την δεύτερη ομάδα της Ρεάλ ο Νίκος Βέργος

Σε μία ξεχωριστή φάση εισέρχεται η σταδιοδρομία του κιλκισιώτη ποδοσφαιριστή Νίκου Βέργου.

Ο 20χρονος Κιλκισιώτης άσσος αλλά και πολυσύνθετος αθλητής, που πέρυσι αγωνιζόταν στην ισπανική Ελτσε (σ.σ.: αρχαία ελληνική Ελίκη), υπέγραψε συμβόλαιο στην Ρεάλ Καστίγια, δηλαδή την δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης, που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της τρίτης τη τάξει εθνικής κατηγορίας του ισπανικού ποδοσφαίρου (σεγούντα ντιβιζιόν β΄) με συμπαίκτες, μεταξύ άλλων τους Εντσο και Λικά γιούς του κορυφαιου παλαιμάχου αστέρος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και σημερινού προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης Ζινεντίν Ζιντάν!

Η εξέλιξη αυτή δημιουργεί προοπτικές σύντομης προαγωγής του Νίκου Βέργου …«εις ανώτερα», δηλαδή μετακίνησης στην Ρεάλ Μαδρίτης εφ’ όσον δεν προκύψουν …αστάθμητοι παράγοντες και φυσικά περιποιεί τιμή όχι μόνο στον ίδιο αλλά και στο «φυτώριο» του κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου, από το οποίο προέρχεται.

Σημειώνεται, ότι με την Ελτσε έλαβε μέρος σε δώδεκα αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου και σημείωσε δύο τέρματα.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός Πειραιώς σκοπεύει να θέσει μεγάλη ρήτρα γιά την περίπτωση αποδέσμευσης του παίκτη καθώς «τον θεωρεί σημαντικό περιουσιακό στοιχείο του συλλόγου».

Περισσότερα

Ο κατάλληλος αριθμός

Η συνδυασμένη κρίση των τελευταίων χρόνων, επί δεκαετία οικονομική, επί τριετία υγειονομική και την τελευταία διετία ενεργειακή, επέτεινε τις συνέπειες […]

Δείτε ακόμα