Γενικά

Τον νέο διοικητή του ΓΝΚ Θ.Ρεβανάκη επισκέφθηκε εθιμοτυπικά ο Α.Βεργίδης

Τον Θεόδωρο Ρεβανάκη επισκέφθηκε στο γραφείο του στο νοσοκομείο Κιλκίς ο αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του ως νέου διοικητή των υγειονομικών υπηρεσιών του νομού.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται, μεταξύ άλλων, και τα εξής:

«….Ο κ. Βεργίδης καλωσόρισε τον νέο Διοικητή και του ευχήθηκε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Ένα έργο δύσκολο εξ αιτίας της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας, το οποίο όμως φέρεται εις πέρας με επιτυχία χάρη στο άξιο προσωπικό όλων των βαθμίδων. Ο αντιπεριφερειάρχης διαβεβαίωσε τον νέο διοικητή για την αρωγή της περιφερειακής ενότητας στο έργο των δομών υγείας με κάθε μέσο που διαθέτει.

Η συνεργασία και το πλαίσιό της θα εξειδικευθούν σε νέες συναντήσεις των δύο πλευρών στο άμεσο μέλλον.
Κατά τη σύντομη συνάντηση ήταν παρόντες οι Γεώργιος Καρακώστας, διευθυντής της καρδιολογικής κλινικής και Θεόδωρος Μπαλαμπανίδης, διευθυντής της ΩΡΛ κλινικής.

«Οι υπάλληλοι της περιφερειακής ενότητας Κιλκίς επιδεικνύουν υψηλό αίσθημα ευθύνης»
Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτά του έκοψε την Παρασκευή 9.2.18 ο σύλλογος υπαλλήλων περιφερειακής ενότητας Κιλκίς.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης, ο δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης και οι περιφερειακοί σύμβουλοι Μιχαλία Καραμισάκη, Παύλος Θωμαΐδης και Κώστας Γιαννόπουλος.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Βεργίδης περιέγραψε τις δύσκολες συνθήκες από οικονομικής πλευράς, μέσα στις οποίες οι συνεργάτες του υπάλληλοι καλούνται να επιτελέσουν τα καθήκοντα τους. “Παρ’ όλα αυτά, τόνισε, τα αποτελέσματα της παρεμβάσεών μας υπέρ των πολιτών κρίνονται ικανοποιητικά. Και αυτό οφείλεται κυρίως, στο αίσθημα ευθύνης των υπαλλήλων.”

Στο ίδιο πνεύμα κινήθηκε και ο χαιρετισμός του κ. Τζιτζικώστα, ο οποίος εξ αρχής επεσήμανε την συμβολή των υπαλλήλων στην επιτυχή ανταπόκριση της διοίκησης. Μια συμβολή που πολλές φορές οφείλεται στην υπέρβαση εκ μέρους των υπαλλήλων της περιφέρειας των αυστηρά υπηρεσιακών τους υποχρεώσεων.

Ο περιφερειάρχης εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι με την δυναμική της η περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα είναι η πρώτη που θα εξέλθει νικήτρια από την οικονομική δυσπραγία των τελευταίων ετών. Ήδη, όπως τόνισε, οι υψηλοί ρυθμοί απορροφητικότητας των εθνικών και ευρωπαϊκών κονδυλίων, αποτελούν σαφές εχέγγυο και δικαιολογούν απόλυτα την αισιοδοξία μας.”

O κ. Τζιτζικώστας, για άλλη μια φορά διαβεβαίωσε τους υπαλλήλους ότι, τόσο οι υπηρεσίες της περιφέρειας όσο και ο ίδιος προσωπικά, είναι στη διάθεση όλων των υπαλλήλων για οποιαδήποτε θέμα τους απασχολεί.

Πριν την κοπή της βασιλόπιτας πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση των υπαλλήλων της περιφερειακής ενότητας. Τα βασικά πορίσματα της συνέλευσης, έθεσε υπ’ όψιν του περιφερειάρχη, ο πρόεδρος του συλλόγου των εργαζομένων κ. Θ. Κοκκίνης.

Περισσότερα

Πρόσληψη δύο ατόμων στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς προκηρύσσει την πρόσληψη δύο ατόμων για την εκτέλεση του υποέργου «Αρχαιολογία» του έργου, «Αποχετευτικά Δίκτυα αντλιοστάσια – καταθλιπτικοί αγωγοί και εγκατάσταση επεξεργασίας […]

Δείτε ακόμα