Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Χαλάλι η καθυστέρηση

Στο «τσακ» πρόλαβε ο Βεργίδης, ώστε να μην είναι αργοπορημένος, στην παμψηφεί όπως αποδείχθηκε, διαδικασία εκλογής του ως αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς το πρωί της Πέμπτης 16.9.15.

Αιτία της καθυστέρησής του το γεγονός, ότι χρειάσθηκε να μεταφέρει με το αυτοκίνητό του ποσότητα ζυμαρικών από μεγάλη εταιρία του Κιλκίς στην έδρα του τομέα «Κοινωνικής Συνοχής και Αλληλεγγύης» στην περιοχή της πλατείας Βαρδάρη στην Θεσσαλονίκη.

Και τούτο διότι σε συνεργασία με τον αρμόδιο θεματικό αντιπεριφερειάρχη Χάρη Αηδονόπουλο, η εν λόγω ποσότητα θα κατευθυνθεί προς Ημαθία μεριά, και συγκεκριμένα προς το ίδρυμα «Πρωτοβουλία γιά το παιδί» και τον ξενώνα Φιλοξενίας, που διαθέτει, και στο οποίο διαβιούν 14 κακοποιημένα παιδιά.

Χαλάλι, λοιπόν, η καθυστέρηση που έτσι κι αλλιώς δεν είχε ουσιαστικώς συνέπειες αργοπορίας, καθώς ο σκοπός, γιά τον οποιο προκλήθηκε, ήταν εξ αυτών που σηματοδοτούν και την ονομασία του συμπολιτευόμενου συνδυασμού στην περιφέρειά μας, την «Αλληλεγγύη».

Περισσότερα

«Οι μόνοι χωρίς κολυμβητήριο»

H ομιλία του σε πρόσφατη εκδήλωση του κόμματός του «Νίκη» αφορούσε στα γενικά θέματα. Όμως, ο Δημήτρης Νατσιός δεν λησμονεί… […]

Φωτοσχόλιο

Από την επισκεψη της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου στην Αγία Παρασκευή

Αν… δεν ήταν ο Σούλης!

Τον υφυπουργό υγείας Δημήτρη Βαρτζόπουλο ανακοίνωσε ότι φέρνει στο Κιλκίς γιά εκδήλωσή της η διοικούσα επιτροπή εκλογικής περιφερείας (ΔΕΕΠ) Κιλκίς […]

Δείτε ακόμα