Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

«Πάντα αρωγός»

Δυο σχολικές μονάδες της πόλης του Κιλκίς επισκέφθηκε την Παρασκευή 11.9.15 ο αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης.

Ο κ. Βεργίδης παρέστη στον Αγιασμό στο 2ο γυμνάσιο-λύκειο Κιλκίς και στο 3ο γυμνάσιο Κιλκίς, τους οποίους τέλεσε σεβασμιώτατος μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ.κ. Εμμανουήλ.

Ο αντιπεριφερειάρχης ευχήθηκε κάθε επιτυχία στη νέα σχολική χρονιά, που ξεκινά σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες για την χώρα και την εκπαίδευση. Διαβεβαιώνει δε τα μέλη της σχολικής κοινότητας (μαθητές και εκπαιδευτικούς), ότι η περιφερειακή ενότητα Κιλκίς θα βρίσκεται πάντα αρωγός στην όλη εκπαιδευτική διαδικασία, με όσα μέσα διαθέτει.

Ο αντιπεριφερειάρχης -μετά το πέρας των Αγιασμών, είχε συνομιλίες με την διεύθυνση και το διδακτικό προσωπικό, καθώς και με εκπροσώπους των σχολικών επιτροπών των σχολικών μονάδων.

Η περιφερειακή σύμβουλος Μιχαλία Καραμισάκη, εκπροσωπώντας τον αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς, παρέστη στον Αγιασμό του γυμνασίου Πολυκάστρου, όπου απηύθυνε χαιρετισμό.

Περισσότερα

Αναμενόμενο

Στα μέλη της κεντρικής επιτροπής του «ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία», που υπέβαλαν προσφάτως την παραίτησή τους από αυτήν, συμπεριλαμβάνεται και η […]

Ο… «γάμος» δεν θα γίνει!

Επειδή πολλά έχουν ακουσθεί γιά το ενδεχόμενο εμπλοκής της κατασκευαστικής εταιρίας «IΝΤΡΑΚΑΤ», λόγω του ότι η εν λόγω εταιρία ήταν […]

Μόνον… οι φωτογραφίες!

Απ’ ότι είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε η μόνη συνδρομή του αντιπροέδρου της τουριστικής επιτροπής του δήμου Παιονίας Αστέριου Τάτση […]

Δείτε ακόμα