Αθλητισμός

Η “Βάτσος rally team” στον τελικό κυπέλλου Ελλάδας

Διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο 2 και 3.12.17, σε Βόλο – Πήλιο, ο τελικός αγώνας του φετεινού κυπέλλου Ελλάδος στο αγωνιστικό αυτοκίνητο το ιστορικό ράλλυ “Κένταυρος”.

Σ΄αυτόν ο κιλκισιώτικος μηχανοκίνητος αθλητισμός εκπροσωπείται από δύο πληρώματα.

Ειδικότερα θα αγωνισθούν:

Νίκος Βάτσος και Χρήστος Θεοφανίδης με Ρενώ Κλειώ R3, στην κατηγορία C3/A7 (αυτοκίνητα κυβισμού 1601-2000 κ.ε.).

Σίμος Θεοφανίδης και Λευτέρης Μαύρος με Σιτροέν ΣάξοVTS, στην κατηγορία C5/A6 (αυτοκίνητα κυβισμού 1301-1600 κ.ε.).

Και τα δύο κιλκισιώτικα πληρώματα “κυνηγούν” την διάκριση, επιδιώκοντας το μεν πρώτο να διατηρηθεί στην πρώτη τριάδα και το δεύτερο στην πρώτη οκτάδα της πανελλήνιας κατάταξης.

Ο αγώνας αυτός “μετρά” και στα επί μέρους κύπελλα Βορείου Ελλάδος, Νοτίου Ελλάδος και Κρήτης, με τα δύο πληρώματα της “Βάτσος rally team” να έχουν πρόσθετο κίνητρο αγωνιστικής επιτυχίας, αφού σ΄αυτήν την περίπτωση θα διατηρήσουν τις δύο πρώτες θέσεις, που κατέχουν στην κατάταξη του κυπέλλου Βορείου Ελλάδος, κλείνοντας με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο μία καθ΄όλα επιτυχή αγωνιστική χρονιά.

Μία επιτυχία, που προσλαμβάνει διαστάσεις άθλου σε σχέση με την παρούσα οικονομική συγκυρία, κατά την οποία ο τομέας του αγωνιστικού αυτοκινήτου έχει πληγεί ίσως περισσότερο από όλους στον ευρύτερο χώρο του αθλητισμού.

Την προσπάθεια της “Βάτσος rally team” στηρίζουν η “Interamerican”, η επιχείρηση ανταλλακτικών Τζιταμίδη στον Λαγκαδά, η επιχείρηση “Macedonia Mega Stock Bazaar”
και το δημοσιογραφικό συγκρότημα του “Μαχητή”.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα