Αθλητισμός

Η «Βάτσος Rally Team» συμμετέχει με δύο πληρώματα στο 50ο ράλλυ ΔΕΘ

Διεξάγεται αυτό το σαββατοκύριακο 16 και 17.9.17 το ράλλυ Διεθνούς Εκθέσεως θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για την πεντηκοστή διοργάνωση αυτού του ιστορικού θεσμού αγωνιστικού αυτοκινήτου, που ξεκίνησε το 1968 και έφτασε κάποιες εποχές να είναι είτε ο δεύτερος είτε ο τρίτος τη τάξει εθνικός αγώνας.

Ωστόσο, και αυτός δεν απέφυγε τις συνέπειες της κρίσης, κάτι το οποίο «καθρεπτίζεται» στις… 27 όλες κι όλες συμμετοχές (τέλη δεκαετίας ΄90 με αρχές ΄00 έφταναν και τις εκατό!).
ΒΑΤΣΟΣ RALLY TEAMετών, αυτή «έχασε» λαμπρές αγωνιστικές διοργανώσεις όπως τα ράλλυ «Σκρά-Κιλκίς-Λαχανά», «Χαλκιδικής», «Θερμαϊκού» και «Μακεδονίας».

Υπό το πρίσμα αυτό οι φετινές συμμετοχές στο ράλλυ ΔΕΘ, το οποίο, ειρήσθω εν παρόδω, δεν υπολογίζεται κάν στο κύπελλο Βορείου Ελλάδος, αποσκοπούν πρωτίστως στην στήριξη και διατήρηση του θεσμού, στο πλαίσιο μιας γενικότερης προσπάθειας εξόδου του χώρου του αγωνιστικού αυτοκινήτου από την «δίνη» της κρίσης.

Και βάσει αυτής ακριβώς της «φιλοσοφίας» συμμετέχει στο 50ο ράλλυ ΔΕΘ η «Βάτσος Ράλλυ Τημ», και μάλιστα με δύο πληρώματα, δείχνοντας τον «δρόμο» σε όλους τους φορείς αγωνιστικού αυτοκινήτου Βορείου Ελλάδος και… «βάζοντας γυαλιά» στους αντίστοιχους της Θεσσαλονίκης, σε σχέση με τα μεγέθη των δύο περιοχών.

Πιο συγκεκριμένα η «Βάτσος Ράλλυ Τημ» θα εκπροσωπηθεί στην κατηγορία C3 (αυτοκίνητα 1601-2000 κυβικών εκατοστών) από τους Νίκο Βάτσο και Χρήστο Θεοφανίδη, με Ρενώ Κλιό R3, και στην κατηγορία C5 (αυτοκίνητα 1301-1600 κυβικών εκατοστών) από τους Σύμο Θεοφανίδη και Λευτέρη Μαύρο, με Σιτροέν Σαξώ VTS.

Ήδη, ανεξαρτήτως θέσεως στην τελική κατάταξη ο καταξιωμένος κιλκισιώτικος φορέας αγωνιστικού αυτοκινήτου έχει κερδίσει το «έπαθλο» του συνεπούς «εργάτη» και «υπηρέτη» του χώρου, λειτουργώντας ως στήριγμα του θεσμού του ράλλυ ΔΕΘ.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Από την επισκεψη της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου στην Αγία Παρασκευή

Αν… δεν ήταν ο Σούλης!

Τον υφυπουργό υγείας Δημήτρη Βαρτζόπουλο ανακοίνωσε ότι φέρνει στο Κιλκίς γιά εκδήλωσή της η διοικούσα επιτροπή εκλογικής περιφερείας (ΔΕΕΠ) Κιλκίς […]