Αθλητισμός

Τα τμήματα στίβου και ενόργανης γυμναστικής του Αίαντος Κιλκίς τίμησαν στελέχη τους

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας των τμημάτων στίβου και ενόργανης γυμναστικής του Αίαντος Κιλκίς, την Κυριακή 31.1.16 στο ξενοδοχείο «Χάμπιτατ» του Κιλκίς, σε μιάν αίθουσα κατάμεστη από αθλητές και γονείς.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό της προέδρου του συλλόγου Ευθυμίας Βασιλειάδου-Κουκάκη, η οποία αναφέρθηκε στην ιστορία του συλλόγου. Στην συνέχεια ακολούθησαν ομιλίες από τους επισήμους προσκεκλημένους.

Τέλος ο προπονητής στίβου και καθηγητής φυσικής αγωγής Χαράλαμπος Μιναρετζής έκανε την ανασκόπηση της αγωνιστικής χρονιάς, ενώ ακολούθησαν και οι βραβεύσεις αθλητών/τριών.

Την εκδήλωση έκλεισε ο γενικός συντονιστής των τμημάτων Αλέξανδρος Παυλίδης ο οποίος αναφέρθηκε στις δραστηριότητές τους και εξέφρασε τις ευχαριστίες του συλλόγου προς τους εκπροσώπους των τοπικών αρχών και φορέων καθώς και προς τους γονείς και κηδεμόνες των αθλητών/τριών τόσο γιά την παρουσία τους στην εκδήλωση όσο και γιά την εκ μέρους των συνεχή υποστήριξη του συλλόγου.

Περισσότερα

Ο κατάλληλος αριθμός

Η συνδυασμένη κρίση των τελευταίων χρόνων, επί δεκαετία οικονομική, επί τριετία υγειονομική και την τελευταία διετία ενεργειακή, επέτεινε τις συνέπειες […]

Δείτε ακόμα