Αθλητισμός

Ε.Αλεξανδρής και Σ.Δήμας τιμήθηκαν από την ΚΟΥΠΑ

ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΚΟΥΠΑ ΚΙΛΚΙΣ

Παρουσία αθλητών, προπονητών, παραγόντων, φιλάθλων, γονέων αθλητών και φίλων του συλλόγου, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28-1-18, στο κλειστό γυμναστήριο «Κώστας Πιπερόπουλος» του 2ου γυμνασίου και λυκείου Κιλκίς η εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας του καλαθοσφαιρικού συλλόγου Κιλκίς ΚΟΥΠΑ.

Παρέστησαν ως επίσημοι προσκεκλημένοι ο παλαίμαχος διεθνής καλαθοσφαιριστής Βαγγέλης Αλεξανδρής (Αναγεννήσεως, Άρεως, ΠΑΟΚ και Ηρακλέους Θεσσαλονίκης) και προπονητής πλήθους ομάδων α1 και α2 εθνικών κατηγοριών (κορυφαίες στιγμές του η κατάκτηση του κυπέλλου κυπελλούχων ή Σαπόρτα του 2001 με το Μαρούσι και του 2003 με τον Άρη Θεσσαλονίκης) και ο επί μακρόν προπονητής των καλαθοσφαιρικών «ακαδημιών» του Κιλκίς, είτε με τον ΓΑΣ είτε με τον Αετό, Σωκράτης Δήμας, δευτεραθλητής Ελλάδος παίδων την περίοδο 1995-96 με τον ΓΑΣ Κιλκίς.

ΚΟΥΤΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ ΚΟΥΠΑΚαι οι δύΔΕΔΑΣ ΔΗΜΑΣ ΚΟΥΠΑο τους τιμήθηκαν από τον σύλλογο ΚΟΥΠΑ για την πολλαπλή προσφορά τους στο άθλημα.

Τον κ. Αλεξανδρή βράβευσε ο υπεύθυνος της «ακαδημίας» ΚΟΥΠΑ Χρήστος Κουτρής, ενώ τον κ.Δήμα, ο παλιός παίκτης του στην ομάδα παίδων του ΓΑΣΚ, μετέπειτα άσσος του ΠΑΟΚ και σήμερα μέλος του προπονητικού επιτελείου της ομάδας των Τρικάλων, που αγωνίζεται στην ανωτέρω κατηγορία Γιώργος Δέδας.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα