Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Δεν τελειώνει εδώ

Είναι ικανότατος και εξαιρετικώς καταρτισμένος αξιωματικός.
Σε όλες τις θέσεις, στις οποίες υπηρέτησε από εντάξεώς του στο Σώμα διακρίθηκε γιά τον ζήλο, τον επαγγελματισμό και γιά την αποδοτικότητά του.

Όταν δεν ασκεί τα υπηρεσιακά καθήκοντά του έχει ενεργό συμμετοχή στα κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα του γενέθλιου τόπου, αλλά και γενικότερα στο κοινωνικό γίγνεσθαι του νομού.
Όλα αυτά, σε συνδυασμό με το ήθος, την ακεραιότητα, την αίσθηση περί δικαιοσύνης αλλά και την μόρφωσή του, όπως και την λειτουργία του ως πρακτικού ανθρώπου των λίγων λόγων και της πολλής δράσης, καθιστούν τον εκ Δροσάτου Κιλκισιώτη Βασίλειο Μωυσίδη επίλεκτο στέλεχος της Ελληνικής Αστυνομίας, που εμπνέει τον σεβασμό και κερδίζει την αναγνώριση στις τάξεις του.

Η αναγνώριση αυτή επιβεβαιώθηκε γιά άλλη μία φορά εμπράκτως από το Σώμα, με την κατ’ επανάληψην προαγωγή του κ. Μωυσίδη στον βαθμό του υποστρατήγου και την ανάθεση των καθηκόντων του γενικού αστυνομικού διευθυντή Θεσσαλονίκης σ’ αυτόν.

Μία προαγωγή και ανάθεση που δεν τιμά μόνο τον ίδιο αλλά και τον γενέθλιο τόπο του, το Δροσάτο, και τον νομό Κιλκίς.

Η στήλη, επειδή εκτιμά ότι η σταδιοδρομία του …έχει ακόμη «δρόμο» του εύχται «και εις ανώτερα», βέβαιη ότι και από την νέα θέση του θα φροντίσει ο ίδιος γιά ….την επαλήθευση της εκτίμησής της, ότι δηλαδή αυτό το «εις ανώτερα» δεν είναι ….μόνο ευχή!

Στο στιγμιότυπο διακρίνεται ο Κιλκισιώτης νέος υποστράτηγος της ΕΛΑΣ Βασίλειος Μωυσίδης σε εκδήλωση βράβευσής του από τον Κιλκισιακό γιά την προσφορά του μέσα από την συμμετοχή του και στο αθλητικό γίγνεσθαι.

Περισσότερα

Σε καλοκαιρινές διακοπές

Είχαμε γράψει στις 8 Ιουλίου γιά τη μη λειτουργία των φαναριών εδώ και δύο εβδομάδες στο κέντρο του Κιλκίς στην […]

Δείτε ακόμα

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]