Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Θα είναι η δικαίωση

Είναι η «ψυχή» του σπηλαίου και όλου του τομέα παλαιοντολογίας και προϊστορίας του Κιλκίς, και το δείχνει σταθερώς και χωρίς την… παραμικρή έκπτωση, εδώ και κάτι… δεκαετίες.

Και ο Βασίλης Μακρίδης, που έχει δοθεί ψυχή τε και σώματι στην υπόθεση της ανάδειξης και προβολής του σπηλαίου, δεν θα μπορούσε να απουσιάσει από το νέο «προσκλητήριο» προς αυτήν την κατεύθυνση.

Εξ ου και η προσωπική συμβολή του στην επιτυχία της σχετικής εκδήλωσης του ομίλου για την ιστορία και τον πολιτισμό του Κιλκίς της Κυριακής 16.2.20, και μάλιστα με την ιδιότητα του απολύτως επαϊοντος, που «παίζει στα δάκτυλα» το συγκεκριμένο αντικείμενο.

Ευχή όλων είναι αυτή η νέα πρωτοβουλία και προσπάθεια ανάδειξης της περιοχής του σπηλαίου και της έκθεσης παλαιοντολογίας σε επισκέψιμο τόπο, να στεφθεί υπό πλήρους επιτυχίας, ώστε το Κιλκίς να αποκομίσει τα οφέλη από την αξιοποίηση μιας τόσο σημαντικής περιοχής του.

Όχι τίποτε άλλο, αλλά θα είναι και η πλήρης δικαίωση του αγώνα, που διεξάγει χρόνια και χρόνια ο Βασίλης, έχοντας «παλέψει» ενίοτε και με «τεράστια κύματα» αδιαφορίας από πλευράς αρμοδίων.

Περισσότερα

Άνιση μεταχείριση

Η «Τέχνη» είχε ζητήσει από τον δήμο την διάθεση του συνεδριακού κέντρου το Σάββατο 27 ή Κυριακή 28.5.23 γιά την […]

Η έκτη καλύτερη

Την έκτη καλύτερη επίδοση σε εθνικό επίπεδο, με ποσοστό 5,27%, κατέγραψε στο Κιλκίς το πρωτοεμφανιζόμενο στα πολιτικά δρώμενα της χώρας […]

Υποψήφιος δήμαρχος

Με το που τελειώνουν οι βουλευτικές εκλογές, αρχίζουν οι «ζυμώσεις» για τις δημοτικές και τις περιφερειακές, που ακολουθούν. Τι «αρχίζουν», […]

Δείτε ακόμα