Γενικά

Νεκρός σε τροχαίο στη Κυπαρισσία ο Β.Κωνσταντινίδης και η συζυγός του

Την τελευταία του πνοή άφησε στην άσφαλτο ο οικονομολόγος Βασίλης Κωνσταντινίδης πρόεδρος του συλλόγου Κιλκισιωτών Αθηνών και περιχώρων και η συζηγός του Αναστασία το περασμένο Σάββατο στην Κυπαρισσία.ΤΡΟΧΑΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ

Δύο νεκροί και δύο τραυματίες είναι ο θλιβερός απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος, που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στο 45,4 χλμ της Εθνικής Οδού Πύργου – Μεθώνης, όταν Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, που οδηγούσε 62χρονη, συγκρούστηκε με Ι.Χ. επιβατηγό όχημα που οδηγούσε 69χρονος Βασίλης Κωνσταντινίδης και στο οποίο επέβαινε η 60χρονη συζυγός του.

Στη συνέχεια, σε αυτά τα οχήματα συγκρούστηκε Ι.Χ. επιβατηγό όχημα που οδηγούσε 29χρονος, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της 60χρονης, τον τραυματισμό της 62χρονης, του 69χρονου και του 29χρονου.

Ο άτυχος Βασίλης Κωνσταντινίδης μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου λίγες ώρες αργότερα, υπέκυψε στα τραύματά του.

Ο Βασίλης Κωνσταντινίδης γεννήθηκε στο Ηλιόλουστο του Κιλκίς το 1946. Τελείωσε το γυμνάσιο Χέρσου και σπούδασε Οικονομία Επιχειρήσεων στην Ανώτατη Σχολή Οικονομικών Επιστημών με ειδίκευση στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Πολιτική Οικονομία στο FU του Δυτικού Βερολίνου.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
Εργάσθηκε στη Γερμανία και στην Ελλάδα σε μεγάλες ανώνυμες εταιρίες σαν ανώτατο διοικητικό και οικονομικό στέλεχος. Παράλληλα διετέλεσε και σύμβουλος επιχειρήσεων σε διάφορες εταιρίες. Απο μαθητής γυμνασίου ασχολήθηκε με τα κοινά. Υπήρξε μέλος και πρόεδρος διαφόρων πολιτιστικών συλλόγων. Σαν ιδρυτικό μέλος της «Ελληνικής Δημοκρατικήw Κοινότητας του Δυτικού Βερολίνου» συμμετείχε στο πρώτο εκλεγμένο διοικητικό συμβούλιο της κοινότητας.

Ίδρυσε τον «Ελληνικό Αθλητικό Σύλλογο Δ. Βερολίνου» που συμμετείχε στο τοπικό πρωτάθλημα βόλει του τότε Δυτικού Βερολίνου και ήταν ο πρώτος πρόεδρος του Συλλόγου. Μέχρι πρόσφατα και για πολλά χρόνια διετέλεσε πρόεδρος του «Συλλόγου Κιλκισιωτών Αθήνας και Περιχώρων. Διετέλεσε πρόεδρος της Ομοσπονδίας συλλόγων Κ.Μακεδονίας (ΟΣΚΜΑ).

Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου στις 11 π.μ. στο τόπο καταγωγής του το Ηλιόλουστο Κιλκίς.

Συλλυπητήριο δημάρχου Κιλκίς
Προς τον σύλλογο Κιλκισιωτών Αθηνών και περιχώρων
Δεχθείτε τα θερμά μου συλλυπητήρια για τον αδόκητο χαμό του Βασίλη Κωνσταντινίδη και της συζύγου του.
Ο εκλιπών υπηρέτησε με αξιοσύνη και συνέπεια τον πολιτισμό και τον αθλητισμό και διακρίθηκε για το ακμαίο αγωνιστικό φρόνημά του και την προσφορά του στα κοινά μέσα από σημαντικές θέσεις ευθύνης.
Ως πρόεδρος του συλλόγου Κιλκισιωτών Αθηνών και περιχώρων διέθεσε τις δυνάμεις του για την αναβάθμιση των σκοπών του εν λόγω συλλόγου αλλά και για την σύσφιγξη των σχέσεων και των συνεργασιών του και με τους θεσμοθετημένους φορείς του νομού Κιλκίς για το καλό του τόπου.
Ας είναι αιωνία η μνήμη του.
Στους οικείους του εύχομαι την εξ ύψους παρηγορία.

Δημήτρης Σισμανίδης
Δήμαρχος Κιλκίς

Περισσότερα
Δείτε ακόμα