Αθλητισμός

«Βάπτισμα πυρός» αυτήν την Κυριακή (στάδιο Κιλκίς, 4μμ) γιά την Αναγέννηση Πλαγιάς

«Ανεβάζεται» η «αυλαία» στο πρωτάθλημα περιόδου 2020-21 του2ου ομίλου γ’ εθνικής κατηγορίας, στο οποίο συμμετέχει ως εκπρόσωπος του νομού Κιλκίς η ομάδα της Αναγέννησης Πλαγιάς.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο εν όψει της «πρώτης» («πρεμιέρας») αναφέρονται, μεταξύ άλλων, και τα εξής:

« …«Ο κύβος ερρίφθη» πλέον, και η :Σταχτοπούτα” στον θεσμό των εθνικών κατηγοριών ομάδα της Πλαγιάς, «νταμπλούχος» την προηγούμενη ποδοσφαιρική χρονιά στην ΕΠΣ Κιλκίς, ξεκινά για τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, φιλοξενώντας την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020, στο δημοτικό στάδιο Κιλκίς την ομάδα του Ποσειδώνα Ν.Μηχανιώνας.

Το κιλκισιώτικο συγκρότημα, θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του απόψε. Άπαντες, στην Αναγέννηση είναι έτοιμοι και περιμένουν να ξεκινήσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις… με το “δεξί”.

Από το ιατρικό δελτίο υπάρχουν μόνον ευχάριστα νέα, καθώς ουδεμία αναφορά τραυματισμού ή ενοχλήσεων, σε ποδοσφαιριστές έχει γίνει, και όλοι βρίσκονται στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου, λίγο πριν την επίσημη σέντρα του πρωταθλήματος.

Όλοι, διοικητικό συμβούλιο, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές, περιμένουν με ιδιαίτερη ανυπομονησία, το εναρκτήριο λάκτισμα της Κυριακής, που αποτελεί ιστορικό γεγονός (ιστορική ημέρα), καθώς είναι η πρώτη φορά που η ομάδα της Πλαγιάς θα αγωνισθεί στον χώρο των εθνικών κατηγοριών.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα