Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Υποτίμηση νοημοσύνης

Δημοσιοποίησαν φορείς της αιρετής διοίκησης του νομού την εγκύκλιο του υπουργείου εσωτερικών για τις παρελάσεις, ενώ γνώριζαν, όπως και όλοι της Β.Ελλάδος, ότι «παίζει» το «σενάριο» της ματαίωσης!

Δημοσιοποίησαν φορείς της αιρετής διοίκησης του νομού την εγκύκλιο του υπουργείου εσωτερικών γιά τις παρελάσεις, σύμφωνα με την οποία η διάρκεια αυτών «θα περιορισθεί αυστηρώς στα σαράντα έως εξήντα λεπτά».

Λες και… δεκαετίες τώρα, ιδίως μετά την δραστική μείωση της στρατιωτικής δύναμης στην περιοχή, αυτές διαρκούσαν στο Κιλκίς περισσότερο, ώστε στην φετινή εγκύκλιο να είναι απαραίτητο το «αυστηρώς» για το χρονικό όριό τους!

Από δε τον Τύπο και τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης ο κόσμος «πληροφορήθηκε», ότι η στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης θα διαρκέσει και αυτή… «αυστηρώς» εξήντα λεπτά.

Λες και από … το 1945 αυτή διαρκούσε περισσότερο!

(Διότι, το δίωρο και κάτι ίσχυε έως και τις 28 Οκτωβρίου 2019, δηλαδή πριν την εμφάνιση της πανδημίας, καθώς, όλα αυτά τα χρόνια, των στρατιωτικών τμημάτων σ’ αυτήν την παρέλαση προηγούνταν εξ ίσου ή και περισσότερο πολυάριθμα πολιτικά).

Καμμιά εγκύκλιος, που να απαγορεύει την υποτίμηση… «αυστηρώς» την… υποτίμηση της νοημοσύνης των πολιτών θα εκδοθεί;

Περισσότερα

Φωτοσχόλιο

Συνάντηση Σ.Παραστατίδη με τον δήμαρχο Κιλκίς Δ.Κυριακίδη

Δείτε ακόμα