Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Ευχή να «τα βρουν»

Κοντεύει να «στοιχειώσει» η υπόθεση παραχώρησης των κτιρίου του πρώην αστυνομικού τμήματος Αξιούπολης στον δήμο Παιονίας.

Μία παραχώρηση, γιά την οποία υπάρχει μακρύ «οδοιπορικό» από πλευράς του δήμου, και από την πρώην διοίκηση και από την νυν, χωρίς ωστόσο να έχουμε ευτυχή κατάληξη.

Στον «χορό» τη παραχώρησης «πιάστηκε» προσφάτως και η κοινότητα Αξιούπολης, θέτοντας στην τελευταία συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου της Τετάρτης 29.7.20 θέμα παραχώρησής του μέσω του δήμου σε αυτήν.

Εξ όσων γνωρίζουμε, με βάση σχετική αναφορά του πρώην δημάρχου Χρήστου Γκουντενούδη, το εν λόγω κτίριο ανηκει πλέον στο ΤΑΙΔΕΠ, και γιά την παραχώρησή του είχε τεθεί θέμα καταβολής σχετικώς υψηλού μισθώματος.

Γεγονός, το οποίο θα διερευνήσει και η σημερινή δημοτική αρχή, έχοντας στο χέρι και την σχετική απόφαση της κοινότητας Αξιούπολης.

Ας ελπίσουμε δήμος και ΤΑΙΔΕΠ να «τα βρουν» στο «ενοικιοστάσιο», καθώς το εν λόγω κτίριο, σε ένα από τα πιό κεντρικά σημεία της κωμόπολης, το οποίο στο παρελθόν ήταν και δημοτικό μέγαρο γιά τον πρώην δήμο Αξιούπολης είναι το πιό κατάλληλο γιά λειτουργία αίθουσας πολλαπλών χρήσεων στον πρώτο όροφο και χώρους γιά διάφορες άλλες χρήσεις στο ισόγειό του.

Εν αναμονή, λοιπόν.

Περισσότερα

Σε καλοκαιρινές διακοπές

Είχαμε γράψει στις 8 Ιουλίου γιά τη μη λειτουργία των φαναριών εδώ και δύο εβδομάδες στο κέντρο του Κιλκίς στην […]

Δείτε ακόμα

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]