Πολιτική

Υπ’ όψιν Θ. Παραστατίδη θέματα δήμου Παιονίας

Το δημαρχείο Παιονίας επισκέφθηκε την Παρακευή 22.1.16 ο βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ Θεόδωρος Παραστατίδης. Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
Ο δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης καθώς και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Γιάννης Παπαδόπουλος είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και να εκθέσουν στον βουλευτή πάγια αιτήματα που αφορούν τις ανάγκες των δημοτών.

Τα κύρια θέματα διαλόγου ήταν η ΠΑΘΕ, η επέκτασή της και η κατασκευή διαχωριστικής νησίδας μιας και αρκετά θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα έχουν προκληθεί σε έναν από τους βασικότερους οδικούς άξονες της χώρας.

Από την ημερήσια διάταξη δεν έλειψε, το μείζον προσφυγικό – μεταναστευτικό ζήτημα καθώς και το ασφαλιστικό που είναι τις τελευταίες ημέρες στο προσκήνιο. Στο πλαίσιο αυτό, τέθηκε επί τάπητος το θέμα της παραμεθορίου με τον βουλευτή να τονίζει οτι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε ο ακριτικός νομός μας να μην υποβαθμιστεί και περιθωριοποιηθεί.

Παράλληλα, οι κκ Γκουντενούδης και Παπαδόπουλος εξέφρασαν την αναγκαιότητα επαναλειτουργίας των δημοτικών σχολείων Γοργόπης και Τούμπας καθώς και την ίδρυση του 4ου δημοτικού σχολείου Πολυκάστρου με τον κ Παραστατίδη να δηλώνει οτι είναι σύμμαχος στα δίκαια και πάγια αιτήματα της δημοτικής αρχής και της τοπικής κοινωνίας της Παιονίας.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα