Πολιτική

Υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ ο ανεξάρτητος βουλευτής Θ.Παραστατίδης!

Από τον ΣΥΡΙΖΑ προήλθε η έκπληξη στα προεκλογικά δρώμενα του νομού!
Ετσι, από την νομαρχιακή επιτροπή του ανακοινώθηκε η επιλογή του ανεξαρτήτου βουλευτή Κιλκίς Θόδωρου Παραστατίδη ως υποψηφίου αντιπεριφερειάρχου, ύστερα από συμφωνία συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών, με κονό σημείο τις “αντιμνημονιακές” θέσεις σε όλο το φάσμα της πολιτικής ζωής.
Από δημοσιογραφικούς κύκλους η εξέλιξη αυτή εκτιμάται ως πρώτο “βήμα” προσχώρησης του κ. Παραστατίδη στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ “λύνει τα χέρια” του κόμματος όσον αφορά στην επιλογή αντιπεριφερειάρχη, ένα θέμα το οποίο είχε αποτελματωθεί εξ αιτίας των ισχυρών αντιθέσεων ανάμεσα σε όλες τις τάσεις του ΣΥΡΙΖΑ σε τοπικό επίπεδο, με επακόλουθο κάθε υποψηφιότητα προτεινόμενη από την μία να συναντά έντονες ατιρρήσεις ή διαφωνίες ή ενστάσεις από την άλλη.
Η τελική επιλογή του κ. Παραστατίδη, που οι ίδιες “πηγές” αναφέρουν ότι οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και σε… άνωθεν παρέμβαση φαίνεται ότι λειτούργησε ως συμβιβαστική λύση αποδεκτή από όλες τις τάσεις, κθώς είχε αρχίσει να διαφαίνονται οι συνέπειες της αναβλητικότητας και καθυστέρησης στην λήψη απόφασης, ιδίως ως προς τα χρονικά περιθώρια για την οργάνωση και λειτουργία του περιφερειακού συνδυασμού του ΣΥΡΙΖΑ.
Εντός της ημέρας αναμένεται να πραγματοποιηθεί σύσκεψη στα γραφεία του κόμματος στο Κιλκίς, παρουσία του κ. Παραστατίδη, με σκοπό την κατάρτιση του προγράμματος προεκλογικής δραστηριότητας και στόχο την κάλυψη του χαμένου χρονικού “εδάφους”.

Περισσότερα

Β.Ρόκος: «Fly Over- Οι Θεσσαλονικείς έχουν πληρώσει πολλές φορές το τίμημα να παίρνουν άλλοι αποφάσεις για την πόλη»

Στην εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν η Πρωτοβουλία Κατοίκων Μαλακαπής, Πυλαίας, Κρυονερίου, ο Σύνδεσμος Κωνσταντινοπολιτών, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης και η […]

Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Από την επίσκεψη του βουλευτή ΠΑΣΟΚ νομού Κιλκίς Στέφανου Παραστατίδη στο συνοριακό σταθμό των Ευζώνων