Πολιτική

Εκτός της λίστας υποψηφίων βουλευτών της Ν.Δ. ο Βαγγέλης Μπαλάσκας

Από την επιτροπή εκλογικού αγώνα ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές του νομού Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας για τις επερχόμενες εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015 οι οποίοι αλφαβητικά είναι οι εξής:

ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΣΟΥΛΗΣ)

ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗ ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΝΑΤΑΣΑ)

ΠΑΣΣΑΛΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Έκπληξη αποτελεί πάντως στο εκλογικό σώμα της Νέας Δημοκρατίας η απουσία του ονόματος του δεύτερου σε ψήφους στην προηγούμενη εκλογική διαδικασία τον περασμένο Ιανουάριο με 4.292 σταυρούς Βαγγέλη Μπαλάσκα, που όμως φάνηκε και από την απουσία του στις συναντήσεις των δύο βουλευτών Σερρών και Φλώρινας που πραγματοποίησε η νομαρχιακή επιτροπή την περασμένη Παρασκευή.

Σύμφωνα με πληροφορίες το βράδυ του Σαββάτου ο Βαγγέλης Μπαλάσκας παραιτήθηκε του δικαιώματος να είναι υποψήφιος βουλευτής.

Εκτός ψηφοδελτίου είναι και η πέμπτη στη σειρά Ελένη (Λένα) Παπαδοπούλου.

Τα δυο νέα πρόσωπα στο ψηφοδέλτιο είναι της Γαρυφαλλιάς Καρβουνιάρη από το Πολύκαστρο και η Αναστασία (Νατάσα) Παπαδοπούλου από την Τέρπυλλο.

Περισσότερα

Χρήστος Σπίγκος: Οι καιροί ου μενετοί

Η συναρπαστική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ, και αργότερα με τη διασταλτική προσθήκη «ΠΣ», θα προσελκύσει το ερευνητικό ενδιαφέρον αρκετών πολιτικών επιστημόνων, […]

Δείτε ακόμα

Ο κατάλληλος αριθμός

Η συνδυασμένη κρίση των τελευταίων χρόνων, επί δεκαετία οικονομική, επί τριετία υγειονομική και την τελευταία διετία ενεργειακή, επέτεινε τις συνέπειες […]