Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

«Υπεύθυνη στάση»

Συνεχίζει τις περιοδείες του ο υποψήφιος βουλευτής Κιλκίς της ΝΔ Γιώργος Γεωργαντάς, συναντώντας συμπολίτες του σε χώρους εργασίας, αλλά και τις επισκέψεις στους οικισμούς και χωριά του νομού.
Κορυφαίο σημείο της προεκλογικής εκστρατείας του η πόλη του Κιλκίς, όπου αύριο θα πραγματοποιήσει ανοικτή πολιτική εκδήλωση. Ο κ. Γεωργαντάς στην καθημερινή του επαφή με συμπολίτες του επισημαίνει την υπεύθυνη και ειλικρινή στάση της ΝΔ απέναντι στα κρίσιμα διακυβεύματα.

Άλλωστε, όπως υπογραμμίζει στους συνομιλητές του ο πρώην υφυπουργός παιδείας, είναι η ΝΔ, που επέλεξε διαχρονικά την αλήθεια και την ευθύνη, όπως και στην εκλογική αναμέτρηση του 2009, όταν κάποιοι υποστήριζαν ότι «λεφτά υπάρχουν» ενώ και κάποιοι άλλοι σήμερα ισχυρίζονται ότι απλά με ένα νόμο θα τα αλλάξουν όλα».

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Περισσότερα

Φωτοσχόλιο

Από την αθλητική δράση με θέμα “Παραολυμπιακά και άλλα” στην Αξιούπολη

Άμεση ανταπόκριση

Μία πολύ ιδιαίτερη και ξεχωριστή αθλητική εκδήλωση με τίτλο «Παραολυμπιακά και άλλα» διοργάνωσε πριν από μερικές ημέρες ο δήμος Παιονίας […]

Οι αγάπες… «πληγώνουν»

Πληροφορηθήκαμε από τον πρόεδρο του εργατικοϋπαλληλικού κέντρου Κιλκίς (ΕΚΚ) Τάσο Καπνίδη, ότι η άτυχη εργαζομένη στον δήμου Κιλκίς, η οποία […]

Δείτε ακόμα