Γενικά

Υψηλών προδιαγραφών τα νέα χειρουργεία του Γ.Ν. Κιλκίς

Ενα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της παροχής χειρουργικών υπηρεσιών από το νοσοκομείο Κιλκίς «άνοιξε» με την έναρξη λειτουργίας των νέων χειρουργείων του στην νεόδμητη τρίτη πτέρυγα.

Μία έναρξη, την οποία σηματοδότησε η πρώτη στον νέο χώρο χειρουργική επέμβαση που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 15.12.14.

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
« Η έναρξη λειτουργία της γ΄ πτέρυγας σηματοδοτεί μία νέα περίοδο στην παροχή υπηρεσιών υγείας στον νομό μας. Μετά από 15 έτη αναμονής και έπειτα από δύο έτη συντονισμένων προσπαθειών της διοίκησης και του προσωπικού του νοσοκομείου τέθηκε σε λειτουργία οι νέες χειρουργικές εγκαταστάσεις στην γ΄ πτέρυγα ενώ πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η πρώτη χειρουργική επέμβαση.

Την Δευτέρα 15.01.14, το ιατρικό, το νοσηλευτικό και το λοιπό βοηθητικό προσωπικό του χειρουργικού τομέα, βρέθηκε στο νέο εργασιακό χώρο της γ’ πτέρυγας. Νέοι χώροι, αυτόματος έλεγχος συνθηκών και υγρασίας, υπερσύγχρονες χειρουργικές κλίνες, χειρουργικές διαθερμίες, ακτινοσκοπικά μηχανήματα και ιατρικός εξοπλισμός «αιχμής» παρέχουν στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό τα κατάλληλα εργαλεία για να επιτελούν το έργο τους και τους ασθενείς αποτελεσματικές ιατρικές υπηρεσίες σε ένα αισθητά βελτιωμένο περιβάλλον.

Το επίπεδο των ιατρικών υπηρεσιών είναι καθοριστικό για τη διαμόρφωση της ποιότητας ζωής των πολιτών. Η Πολιτεία, το προσωπικό, η διοίκηση, οι εμπλεκόμενοι φορείς οφείλουν να καταβάλλουν συνεχώς κάθε δυνατή προσπάθεια για τη βελτίωση των παρεχόμενων ιατρικών υπηρεσιών αξιοποιώντας βέλτιστα κάθε διαθέσιμο πόρο και όταν είναι εφικτό να δημιουργούν νέους. Η λειτουργία της γ΄ πτέρυγας είναι προς αυτήν την κατεύθυνση αυτή, ενώ στους στόχους του ιδρύματος είναι ο σταδιακός εκσυγχρονισμός των υποδομών του νοσοκομείου μας αναβαθμίζοντας συνεχώς τις παρεχόμενες ιατρικές υπηρεσίες στον νομό Κιλκίς».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Συγχαρητήρια χωρίς ντροπή

Χωρίς ίχνος ντροπής ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας Μηνάς Παπαδόπουλος απέστειλε συγχαρητήρια στον σφυροβόλο Κωνσταντίνο Ζάλτο γιά […]