Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Αν γυρίσουμε πίσω τον χρόνο….

Τον Κιλτίδη ανακοίνωσε ο Τζιτζικώστας ως πρόεδρο της νεοσύστατης αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας «Αγροτοδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας».

Η σύσταση της εταιρίας αποτελεί σίγουρα ένα θετικό στοιχείο, αν και επί της ουσίας θα κριθεί από τα αποτελέσματα, που θα φέρει επί των στόχων της, όπως αυτοί ετέθησαν από πλευράς του περιφερειάρχη στην συνέντευξη Τύπου, όπου και ανακοινώθηκε η επικείμενη λειτουργία της.

Αυτό, ίσως, γιά το οποίο αναρωτιούνται πολλοί, είναι πώς προέκυψε η επιλογή Κιλτίδη. Και τούτο όχι διότι δεν διαθέτει τα απαραίτητα προσόντα και γνώση, τουναντίον θα μπορούσαμε να πούμε, αλλά κυρίως από πολιτικής πλευράς, καθώς, εκτός των άλλων, δεν προβλέπει και χρηματική αποζημίωση γιά τις υπηρεσίες του.

Βεβαίως αν γυρίσουμε πίσω στον χρόνο και «δούμε» την στάση, που τήρησε ο Κιλκισιώτης πολιτικός έναντι της υποψηφιότητας του κ. Τζιτζικώστα αλλά και των τηλεοπτικών «σποτ» του συνδυασμού του, που «υπογράφονταν» από τον καλλιτέχνη υιό Κιλτίδη, ίσως βρούμε, όπως επισημαίνουν οι «κακές γλώσσες» τις απαραίτητες απαντήσεις γι’ αυτήν την επιλογή.

Περισσότερα

Σε καλοκαιρινές διακοπές

Είχαμε γράψει στις 8 Ιουλίου γιά τη μη λειτουργία των φαναριών εδώ και δύο εβδομάδες στο κέντρο του Κιλκίς στην […]

Δείτε ακόμα

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]