Γενικά

Α.Τζιτζικώστας:«Πραγματικότητα η προσαρμογή ΠΕ Κιλκίς στις απαιτήσεις της ψηφιακής εποχής»

Με την διαδικτυακή παρουσία του περιφερειάρχη Κ.Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, πραγματοποιήθηκε, την Δευτέρα 8.2.21 η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας γιά τους υπαλλήλους της περιφερειακής ενότητας Κιλκίς.
Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται και τα εξής:

« … Στην εκδήλωση τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα και μέτρα κατά της διασποράς του κορωνοϊού. Ως εκ τούτου, η εκδήλωση έγινε με τη φυσική παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη, των περιφερειακών συμβούλων Κιλκίς Νατάσας Σωτηριάδου και Έφης Ναβροζίδου, των προϊσταμένων των διευθύνσεων και υποδιευθύνσεων της ΠΕ Κιλκίς και εκπροσώπων του συλλόγου υπαλλήλων.

Ο περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ότι «το έργο παρά την πανδημία, παρά την δυσκολία, παρά την προβληματική αυτή κατάσταση που έχει επικρατήσει τον τελευταίο χρόνο στη χώρα και παγκοσμίως, το έργο μας δεν σταμάτησε, και, δεν σταμάτησε ούτε λεπτό».

Και συνέχισε: «Τόσο τα συλλογικά μας όργανα, όσο και οι διευθύνσεις σε όλη την περιφέρεια Κ. Μακεδονίας, οι περιφερειακοί μας σύμβουλοι, οι εντεταλμένοι, οι αντιπεριφερειάρχες, οι διευθυντές, οι προϊστάμενοι, κάθε στέλεχος και κάθε εργαζόμενος στην περιφέρεια αντιλήφθηκε ότι αυτό το χρονικό διάστημα δεν είναι ένα χρονικό διάστημα για να απέχουμε από τη δουλειά μας, αντιθέτως είναι ένα χρονικό διάστημα που μας επιτρέπει απρόσκοπτα να επικεντρωθούμε στο έργο μας.

Και αυτό αποδείχθηκε από το πόσα έργα προχώρησαν αυτή τη δύσκολη χρονιά, το πόσα έργα ολοκληρώθηκαν σε αυτή τη δύσκολη χρονιά, έργα σε όλους τους τομείς».

Ο κ. Τζιτζικώστας ευχαρίστησε τον αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη γιά το σημαντικό, όπως είπε, έργο που επιτελεί στην περιφερειακή ενότητα Κιλκίς και τις δύο περιφερειακές συμβούλους οι οποίες, όπως σημείωσε, αποδείχθηκαν πολύ ικανά στελέχη, καθώς και όλους τους υπαλλήλους που εργάζονται σκληρά, προκειμένου να συνεχιστεί απρόσκοπτα το έργο της περιφέρειας Κ. Μακεδονίας.

Ο αντιπεριφερειάρχης υπογράμμισε το ότι η περιφερειακή ενότητα Κιλκίς, με την αδιάλειπτη στήριξη του περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας, προσαρμόζεται στις απαιτήσεις των καιρών. Επίσης, “στάθηκε” στις μεγάλες δυνατότητες που δίνουν τα «εργαλεία» διαδικτυακής επικοινωνίας γιά την απρόσκοπτη τέλεση του έργου των υπαλλήλων της περιφερειακής ενότητας και τόνισε ότι η προσαρμογή του μηχανισμού της ΠΕ στη νέα ψηφιακή εποχή και τις ευκαιρίες, που αυτή προσφέρει, είναι πραγματικότητα.

Επί πλέον, επισήμανε ότι, παρά τις δυσκολίες, οι υπάλληλοι συνεχίζουν με την ίδια ένταση και με αμείωτο ρυθμό το έργο τους και, ευχήθηκε σε όλους καλή δύναμη στα υπηρεσιακά τους καθήκοντα, προκειμένου – όπως σημείωσε – όλοι να βάλουν το δικό τους “λιθαράκι” ώστε η ΠΕ Κιλκίς να κάνει και άλλα βήματα προς την ανάπτυξη και την ευημερία του τόπου.

Ευχές για δημιουργική χρονιά με υγεία απηύθυναν οι κυρίες Σωτηριάδου και Ναβροζίδου, ενώ εκ μέρους του συλλόγου υπαλλήλων ο πρόεδρος Στέργιος Αδάμου επισήμανε, ότι υπάρχει πολύ καλή συνεργασία με τον αντιπεριφερειάρχη.

Το «φλουρί» βρέθηκε στο κομμάτι της διεύθυνσης αγροτικής οικονομίας και κτηνιατρικής της περιφερειακής ενότητας Κιλκίς».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα