Πολιτική

Με αφορμή την υποψηφιότητα Κολότσιου « Δεν είμαστε ιθαγενείς κ.Τζιτζικώστα! »

Αρνητικές αντιδράσεις στην κοινωνία του νομού Κιλκίς προκάλεσε «διαρροή» φημών, σύμφωνα με τις οποίες ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κ.Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας προσανατολίζεται στην επιλογή του αναπληρωτού δημάρχου Κιλκίς Περικλή Κολότσιου ως υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς!
Η, έστω και προς το παρόν τοποθετούμενη σε επίπεδο φημών, επιλογή προκαλεί εύλογα ερωτηματικά, σε σχέση με τα κριτήρια και τους λόγους που ωθούν τον κ. Τζιτζικώστα σ’ αυτήν την επιλογή.
Διότι δεν αποτελεί «κοινό μυστικό» αλλά απτή πραγματικότητα το γεγονός, ότι ο κ. Κολότσιος δεν πληροί καμμία από τις προϋποθέσεις, που απαιτεί το πολύ σημαντικό αξίωμα του αντιπεριφερειάρχη.
Στα πολιτικά δρώμενα ήταν επί δεκαετίες και παραμένει …ωσεί παρών!
Επί πλέον, στερείται απελπιστικώς πολιτικού λόγου!
Στον κομματικό χώρο του και στα αυτοδιοικητικά κοινά δεν έχει να επιδείξει καμμία άξια λόγου δραστηριότητα και το κυριότερο, απολύτως καμμία προσφορά!
Μόνο μέλημα το προσωπικό πολιτικό βόλεμα.
Το τελευταίο διάστημα απέδειξε ο ίδιος την πολιτική ανεπάρκειά του αποδεχόμενος, ως άβουλο ον, τον άχαρο ρόλο της «μαριονέτας» στην διοίκηση του δήμου Κιλκίς!
Εξ αιτίας όλων αυτών δεν έχει κανένα πολιτικό κύρος και απήχηση.
Είναι, λοιπόν, δυνατόν ύστερα από όλα αυτά, το συγκεκριμένο πρόσωπο να αποτελεί «πρώτη επιλογή» του κ. Τζιτζικώστα γιά την περιφερειακή διοίκηση του Κιλκίς.
Πώς συνάδει μία τέτοια επιλογή με τις διακηρύξεις του υποψηφίου περιφερειάρχη περί «ανοίγματος» στις νέες δυνάμεις, στους δραστήριους και εργατικούς ανθρώπους, στους αγωνιστικές γιά το καλό του κάθε τόπου και όλα αυτά, που τόσο ευχάριστα ηχούν στα αυτά;
Φρονεί ο κ. Τζιτζικώστας, ότι μπορεί ένας τόπος να προοδεύσει με κατοχή διοικητικών αξιωμάτων του από στελέχη με αποδεδειγμένη πολιτική ανεπάρκεια και λειτουργική αδράνεια;
Διότι, όσο δεν μπορεί να προσάψει κανείς το παραμικρό στον κ. Κολότσιο ως άνθρωπο, και μάλιστα κοινωνικό, σε ό,τι αφορά στο στέλεχος του συγκεκριμένου πολιτικού και αυτοδιοικητικού χώρου κ. Κολότσιο μπορεί να καταμαρτυρήσει πολλά, τα οποία καταδικάζουν ευθύς εξαρχής σε αποτυχία την επιλογή του κ. Τζιτζικώστα.
Ο οποίος θα πρέπει να γνωρίζει, ότι ο νομός Κιλκίς δεν είναι …μπανανία, γιά να τυγχάνει τέτοιας μεταχείρισης από τον οποιοδήποτε πολιτικό ταγό.
Ούτε οι πολίτες του …«τρώνε κουτόχορτο», ώστε να αφήνουν «ατιμώρητες» τέτοιες επιλογές.
Η συγκεκριμένη δεν θα είναι γιά τον ίδιο απλώς ατυχής αλλά καταστρεπτική.
Ομως, τούτος ο τόπος δεν φταίει σε τίποτε γιά να υφίσταται τις συνέπειες επιλογών σαν του κ. Κολότσιου γιά την περιφερειακή διοίκηση του Κιλκίς.

Περισσότερα

Κιλκισιώτικη «σφραγίδα» στην προεδρεία και δράση της συνομοσπονδίας μεταναστευτικών οργανώσεων Γερμανίας

Στον διάλογο, στον οποίο προσκάλεσε τους φορείς πολιτών προερχομένων από μετανάστευση η καγκελαρία της ομοσπονδιακής κυβέρνησης της Γερμανίας, στο Βερολίνο, […]

Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Μετά την εκλογή Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης στο δήμο Παιονίας