Αθλητισμός

Ο Κ.Τσαρτσάλης του Άθλου στην αντιπροσωπευτική ομάδα τεκβον-ντο Β.Ελλάδος

Σε προηγούμενο σημείωμα έγινε αναφορά στην αξιόλογη παρουσία στελεχών του Αθλου Κιλκίς στην μεγάλη διεθνή συνάντηση τεκβον-ντο όλων των ηλικιακών κατηγοριών, που διεξήχθη στην Σόφια.
Ενας ακόμη αθλητής του Αθλου, ο Κωνσταντίνος Τσαρτσάλης, έλαβε μέρος στην κατηγορία 53 κιλών μικρών παμπαίδων ως μέλος της αντιπροσωπευτικής ομάδας της ένωσης τεκβον-ντο Β.Ελλάδος (ΕΤΑΒΕ).

Ο φέρελπις τεκβον-ντόκα πραγματοποίησε ανάλογες εμφανίσεις, δίνοντας υποσχέσεις γιά το μέλλον, αλλά εξ αιτίας της απειρίας του έχασε «στις λεπτομέρειες» την πρόκριση στην τετράδα διεκδίκησης των μεταλλίων.

Ομως, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του συλλόγου, «του αξίζει ένα μεγάλο εύγε γιά την προσπάθεια που κατέβαλε όλο τον χρόνο τόσο με τον σύλλογο όσο και με την ομάδα της ΕΤΑΒΕ, με την οποία εξεπροσώπησε επαξίως τα εθνικά χρώματα».
Η ανακοίνωση καταλήγει με την ευχή γιά τον Τσαρτσάλη να συνεχίσει να διακρίνεται και να προσκαλείται από την ΕΤΑΒΕ γιά συμμετοχή σε διεθνείς αγώνες στο εξωτερικό.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Δίκαιος των Εθνών ανακηρύχθηκε ο αείμνηστος Κοινοτάρχης Παλαιού Γυναικοκάστρου Στυλιανός Παπαδόπουλος για τη διάσωση Εβραίων της Θεσσαλονίκης

Ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Αναστάσιος Καζαντζίδης εκπροσώπησε τον δήμαρχο Κιλκίς στην χθεσινή τελετή απόδοσης του τίτλου του Δικαίου των Εθνών […]

Φωτοσχόλιο

Από την διαμαρτυρία στο δρόμο Κιλκίς-Θεσσαλονίκης στη Ν.Σάντα που οργανώσε η παράταξη «Πράξεις για τη Μακεδονία»