Γενικά

Στενότερη σχέση του ΠΚΕΕΥΕ με την τοπική κοινωνία επιδιώκει ο δήμος Κιλκίς

Επίσκεψη στον διοικητή του Πολυεθνικού Κέντρου Εκπαίδευσης Επιχειρήσεων Υποστήριξης της Ειρήνης (Π.Κ.Ε.Ε.Υ.Ε.) συνταγματάρχη πεζικού Ελευθέριο Καλλέ, που εδρεύει στο στρατόπεδο Παπαθεοφίλου, στην Κρηστώνη, πραγματοποίησε ο αντιδήμαρχος πολιτισμού Δημήτρης Τσαντάκης.

Κατά την συνάντηση, στην οποία συμμετείχε και ο συνταγματάρχης Νικόλαος Αραμπατζής έγινε ιδιαίτερη αναφορά στους σκοπούς λειτουργίας του πολυεθνικού κέντρου ενώ στο πλαίσιο της γνωριμίας και διασύνδεσης των εκπαιδευομένων του με την τοπική κοινωνία συμφωνήθηκε στον ελεύθερο χρόνο τους να προγραμματίζονται περιοδικές επισκέψεις τους στον δήμαρχο Κιλκίς, σε χαρακτηριστικά τοπόσημα της πόλης του Κιλκίς, όπως το σπήλαιο Αγίου Γεωργίου, το αρχαιολογικό μουσείο, το λαογραφικό μουσείο Κιλκίς κ.α.

Κύρια αποστολή του πολυεθνικού κέντρου, το οποίο έχει αναγνωριστεί από διεθνείς οργανισμούς, ως κέντρο κατάρτισης και εκπαίδευσης είναι η διεξαγωγή τακτικών σχολείων με την συμμετοχή πολυεθνικού, στρατιωτικού, αστυνομικού και πολιτικού προσωπικού το οποίο προέρχεται από το σύνολο των χωρών μελών του ΟΗΕ, Ε.Ε. και ΟΑΣΕ και ΝΑΤΟ.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Συγχαρητήρια χωρίς ντροπή

Χωρίς ίχνος ντροπής ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας Μηνάς Παπαδόπουλος απέστειλε συγχαρητήρια στον σφυροβόλο Κωνσταντίνο Ζάλτο γιά […]