Γενικά

Τροχαίο με τέσσερις νεκρούς στην εθνική στo Πολύκαστρο

Τροχαίο δυστύχημα με τέσσερις νεκρούς και έναν τραυματία, έγινε γύρω στις 11 χθες το βράδυ, στο 527 χ.λ.μ. στην Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Ευζώνων, έξω από το Πολύκαστρο κοντά στην αερογέφυρα.

Το δυστύχημα προκλήθηκε από τη σύγκρουση δύο Ι.Χ. αυτοκινήτων, όταν ο 53χρονος ημεδαπός με συνοδηγό 56χρονο ημεδαπό συγκρούστηκε με Ι.Χ. επιβατικό όχημα που οδηγούσε 57χρονος ημεδαπός με συνεπιβάτες έναν 44χρονο ημεδαπό και ένα ακόμη άντρα τα στοιχεία του οποίου μέχρι τώρα δεν έχουν ταυτοποιηθεί, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 56χρονου (συνοδηγός του πρώτου οχήματος), του 57χρονου οδηγού του δευτέρου οχήματος και των δύο επιβατών αυτού καθώς και τον σοβαρό τραυματισμό του 53 οδηγού του πρώτου οχήματος.
ΤΡΟΧΑΙΟ
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 53χρονος οδηγός οχήματος έχασε τον έλεγχό του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και χτύπησε το άλλο όχημα.

Από το δυστύχημα σκοτώθηκαν τέσσερα άτομα, ενώ o ένας είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με σταθμό του Ε.Κ.Α.Β. σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Την προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πολυκάστρου.

Περισσότερα

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]

Δείτε ακόμα