Αθλητισμός

Τρίτος στους άνδρες τέταρτος στις γυναίκες ο «Α.Νέστωρ»

Νέες επιτυχίες και διακρίσεις προσέθεσε στο ενεργητικό του ο παλαιστικός σύλλογος Γουμένισσας «Αγιος Νέστωρ».
ΑΓΙΟΣ ΝΕΣΤΩΡ
Ετσι, στα πανελλήνια πρωταθλήματα ελευθέρας πάλης ανδρών και γυναικών στην άμμο, οι αγώνες των οποίων διεξήχθησαν την Κυριακή 19.7.15, κατέλαβε την τρίτη θέση στους άνδρες και την τέταρτη στις γυναίκες.
Τα αποτελέσματα αυτά, προστιθέμενα στα αντίστοιχα που σημείωσε σε όλες τις έως τώρα διοργανώσεις, εδραίωσαν τον «Άγιο Νέστορα» στην πρώτη θέση της μέχρι στιγμής γενικής κατάταξης συλλόγων (συνολικώς 120) του 2015!

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών στην άμμο κατέκτησαν χάλκινο μετάλλιο οι Εμμανουήλ Αλιφεράκης και Χρήστος Νιφαδόπουλος, ενώ κατέλαβαν βαθμολογούμενες θέσεις οι Λάζαρος-Μάριος Χρησταντωνίου, Πέτρος Σταμενίτης, Βασίλειος Κυρκώστας, Νικόλαος Βακαλόπουλος και Μαυρουδής Φιλιππίδης.
Στο αντίστοιχο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών κατέκτησαν αργυρό μετάλλιο η Αργυρώ Γαβρανίδου και χάλκινο η Ιωάννα Βαβάμη.

Εν τω μεταξύ από τον σύλλογο ανακοινώθηκαν τα εξής:
«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τους αθλητές μας που δεν μπόρεσαν να συμμετάσχουν στο τελευταίο πρωτάθλημα για φέτος λόγω είτε ασθενείας, είτε υπερβολικής κόπωσης, είτε τραυματισμών διότι από την αρχή του έτους έως και τώρα λάβαμε μέρος σε οκτώ πανελλήνια πρωταθλήματα.

Ο παλαιστικός σύλλογος «Άγιος Νέστωρ» Γουμένισσας από τα 120 Σωματεία πάλης που συμμετέσχαν στα πανελλήνια πρωταθλήματα κατέλαβε την πρώτη θέση της γενικής κατάταξης.
Η πορειά του συλλόγου ξεκίνησε από το πανελλήνιο πρωτάθλημα γυναικών όπου κατατάχθηκε δεύτερη. Ακολούθησε το πανελλήνιο πρωτάθλημα νεανίδων με την ομάδα μας πρωταθλήτρια Ελλάδος. Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης στην άμμο αναδειχθήκαμε πρωταθλητές στις νεανίδες, δευτεραθλητές στους παίδες και τριταθλητές στις κορασίδες και άνδρες .
Βάσει των παραπάνω αποτελεσμάτων ο σύλλογος, όπως αναφέρθηκε έχει αναδειχθεί ως ο καλύτερος στην Ελλάδα για το έτος 2015.

Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου που έχει την ακόλουθη σύνθεση:

Πρόεδρος, Νικόλαος Καπουτζής
Αντιπρόεδρος, Αστέριος Τάτσης
Γενικός γραμματέας, Αρτέμιος Σαρασλανίδης
Ταμίας, Δημήτριος Λαΐνας
Μέλος, Αθανάσιος Αγγελοστογιάννης
και μέλος, Ηλίας Σαμαράς
και ο προπονητής Στέφανος Αναγνωστόπουλος ευχαριστούν και δημοσίως τα στελέχη του συλλόγου για τον μεγάλο αθλητικό άθλο που χάρισαν στην Γουμένισσα και όλους όσους βρέθηκαν κοντά στον σύλλογο την στιγμή που τους χρειαζόταν».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Για την μπούκλα

Πρόσφατα είχα την τύχη, που αρχικά ήταν χαρά, να παρακολουθήσω την παράσταση «Μπούκλα 99» της Νεφέλης Μεγκ, στον πολύ όμορφο […]