Τρένο παρέσυρε και σκότωσε οδηγό φορτηγού στο Σταυροχώρι

Γενικά /

Τραγικό δυστύχημα με ένα νεκρό σημειώθηκε χθες στο Σταυροχώρι, όταν ένα Ι.Χ φορτηγό επιχείρησε να διέλθει από σιδηροδρομική διάβαση με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από αμαξοστοιχία.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το χθες στις 7.40 περίπου το πρωί, στο 52,9 Χ.Σ σιδηροδρομικής γραμμής Θεσσαλονίκης – Αλεξανδρούπολη (ύψος Σταυροχωρίου Κιλκίς) Ι.Χ. φορτηγό που οδηγούσε ένας 44χρονος απο το Νεοχώρι Σερρών, επιχείρησε να διέλθει από ισόπεδη σιδηροδρομική διάβαση με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από επιβατική αμαξοστοιχία, που οδηγούσε 55χρονος και εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Αλεξανδρούπολη.

Συνέπεια του ατυχήματος ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 44χρονου οδηγού. Τις έρευνες και την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κιλκίς.

Περισσότερα

Στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας η μονάδα λυματολάσπης της ΔΕΥΑΚ με 6.836.316 ευρώ

Η διαχείριση της λυματολάσπης από τους βιολογικούς καθαρισμούς της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, με έναν συνδυασμό πρωτοποριακών μεθόδων, που περιλαμβάνει τεχνολογίες […]

Δείτε ακόμα

ΟΙ ΘΗΣΑΥΡΟΚΥΝΗΓΟΙ

Οι ιστορίες με κρυμμένους θησαυρούς στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι μύθοι σαν τον Αισώπειο με το γεωργό που λίγο πριν […]