Κοινωνία

Τρεις Θείες Λειτουργίες στην πανήγυρι του ιερού ναού Αγίου Δημητρίου Κιλκίς

Από τον ιερό ναό Αγίου Δημητρίου Κιλκίς ανακοινώθηκαν τα εξής:

«Φέρεται εις γνώσιν των ευσεβών και ορθοδόξων χριστιανών ότι την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου τ.ε εορτάζει και πανηγυρίζει ο Ιερός Ενοριακός Ναός του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλύτου Κιλκίς και η Ιερά Πανήγυρις του θα τελεστεί σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα.

Φέτος λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά της διασπορἀς του κορωνοϊού, θα τελεστούν τρεις Θείες Λειτουργίες για την αποφυγή του συνωστισμού. Μία την παραμονή το βράδυ μετά τον Εσπερινό και δύο ανήμερα το πρωί όπως αναγράφεται παρακάτω.

Kυριακή 25 Οκτωβρίου 2020

Ώρα 6 το απόγευμα

Μέγας πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ Αρτοκλασίας

Ώρα 10 το βράδυ

Θεία Λειτουργία για τους εργαζομένους

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020

Ώρα 6.30 το πρωί (έως τις 8)

Όρθρος και Θεία Λειτουργία

Ώρα 8 το πρωί (έως τις 11)

Πανηγυρικός Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία

Ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πολυανής και Κιλκισίου κκ Εμμανουήλ

Ώρα 5.30 το απόγευμα

Εόρτιος Εσπερινός και Παράκληση

Παρακαλούνται άπαντες οι ευσεβείς προσκυνητές κατά την προσέλευσή τους στον Ιερό Ναό να τηρούν τα υγειονομικά μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού (Μέσα στον ναό o οποίος είναι 620 τμ ταυτοχρόνως μπορούν να βρίσκονται μόνο εκατό άτομα – επιδημιολογικό επίπεδο 2, οι υπόλοιποι παραμένουν στην αυλή, τηρούμε αποστάσεις ενάμισυ μέτρου, χρησιμοποιούμε αντισηπτικό στην είσοδο του Ιερού Ναού και στον αύλειο χώρο, προστατευτική μάσκα, οι ευπαθείς ομάδες παραμένουν στην οικία τους, αποφεύγουμε τον συνωστισμό, τηρούμε τους κανόνες υγιεινής)».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα