Αθλητισμός

Τρεις σημαντικές προσθήκες ανακοινώθηκαν από τον ΓΑΣΚ

Την ένταξη τριών στελεχών στο έμψυχο δυναμικό του ανακοίνωσε ο ΓΑΣ Κιλκίς εν όψει της νέας περιόδου του χειροσφαιρικού πρωταθλήματος α2 εθνικής κατηγορίας.

Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν:

-Ο 21χρονος τερματοφύλακας Δημήτρης Ψάρρας, που επί δύο περιόδους υπεράσπιζε την εστία του Αλέξανδρου Αξιούπολης, ενώ προέρχεται από το «φυτώριο» του ΓΑΣ Κιλκίς.

-Ο 27χρονος ακραίος επιθετικός Γιάννης Γιαννακόπουλος από της ΑΕΣΧ Πυλαίας Θεσσαλονίκης, με σταδιοδρομία σε Άρη Θεσσαλονίκης, Μακεδονικό Νεαπόλεως Θεσσαλονίκης, ΧΑΝ Θεσσαλονίκης, Φαίακα Κερκύρας και ΑΕΣΧ Πυλαίας Θεσσαλονίκης, περυσινός κυπελλούχος Ελλάδος.

-Ο 21χρονος ακραίος επιθετικός Βαλάντης Ελευθεριάδης, γιός του παλαίμαχου και γνώριμου στο Κιλκίς παίκτη του Αρχελάου Κατερίνης και σήμερα προπονητή Λευτέρη Ελευθεριάδη, από την ΑΕΣΧ Πυλαίας Θεσσαλονίκης, με σταδιοδρομία σε Αμύντα Αμυνταίου, Φίλιππο Βεροίας, Ζαφειράκη Νάουσας, Αρίωνα Πτολεμαΐδος, ΧΑΝ Θεσσαλονίκης, Αρχέλαο Κατερίνης και ΑΕΣΧ Πυλαίας Θεσσαλονίκης.

Η διοίκηση του ΓΑΣΚ βρίσκεται σε επαφή και με άλλους παίκτες, με επιδίωξη την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας με δυό-τρεις ακόμη.

Περισσότερα

Προβληματισμοί

Απόγευμα ενός Σαββάτου, προτελευταία αγωνιστική ημέρα κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της ανώτερης κατηγορίας ΕΠΣ Κιλκίς. Η ουραγός της κατάταξης αντιμετωπίζει […]

Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Από την επίσκεψη – ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη στο Κιλκίς

Αντάξιος… του ονοματεπωνύμου!

Από τις πιό συγκινητικές στιγμές στην εκδήλωση ονοματοθεσίας της κεντρικής οδού στον οικισμό της Πηγής (Ισβόρου) σε οδό Ανθυποσμηναγού Στέφανου […]