Τρεις νεαροί είχαν «ρημάξει» εμπορικά καταστήματα του Κιλκίς

Γενικά /

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από έρευνα των οργάνων του τμήματος ασφάλειας Κιλκίς, έξι περιπτώσεις διαρρήξεων και κλοπών σε εμπορικά καταστήματα του Κιλκίς.
Αρχικώς, συνελήφθησαν χθες τρεις ημεδαποί ηλικιών 20, 21 και 22 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του Ι.Χ. επιβατηγού αυτοκινήτου που χρησιμοποιούσαν βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πτυσσόμενο μαχαίρι μήκους 24 εκατοστών.
Επίσης, στο σημείο όπου αρχικά εντοπίστηκαν, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας μεταλλικός λοστός, που ανήκε στην κατοχή τους.
Όπως προέκυψε από την εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας, ο 21χρονος και ο 22χρονος, μαζί με έναν ακόμη άγνωστο συνεργό τους, ενέχονται σε περιπτώσεις κλοπών και διαρρήξεων εμπορικών καταστημάτων στην πόλη του Κιλκίς, με αφαίρεση διαφόρων αντικειμένων και χρηματικών ποσών.
Συνολικώς, εξιχνιάστηκαν έξη περιπτώσεις κλοπών σε καταστήματα στο Κιλκίς, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της 23.05.2014, ήτοι:
• Διάρρηξη στο κατάστημα 50χρονης, από το οποίο αφαιρέθηκαν πέντε φιάλες οινοπνευματωδών ποτών και χρηματικό ποσό 120 ευρώ.
• Διάρρηξη στο κατάστημα 53χρονου, από το οποίο αφαιρέθηκε χρηματικό ποσό 200 ευρώ.
• Διάρρηξη στο κατάστημα 48χρονου, από το οποίο αφαιρέθηκε χρηματικό ποσό 100 ευρώ.
• Διάρρηξη στο κατάστημα 52χρονης, από το οποίο αφαιρέθηκε συρτάρι της ταμειακής μηχανής με διάφορα έγγραφα.
• Διάρρηξη στο κατάστημα 29χρονης, από το οποίο αφαιρέθηκε ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής.
• Διάρρηξη στο κατάστημα 42χρονου, από το οποίο αφαιρέθηκε χρηματικό ποσό 200 ευρώ.
Ακολούθως, σε έρευνες στις οικίες των τριών συλληφθέντων, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:
36 φαρμακευτικά δισκία, άνευ ιατρικής συνταγής.
ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης καθαρού βάρους 1 γραμμαρίου,
Ενας σπαστήρας (τρίφτης) με υπολείμματα κάνναβης,
Ενας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και
Δύο άδειες φιάλες οινοπνευματωδών ποτών, οι οποίες είχαν αφαιρεθεί από το κατάστημα της 50χρονης στο Κιλκίς.
Το προαναφερθέν όχημα κατασχέθηκε.
Οι έρευνες και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το τμήμα ασφάλειας Κιλκίς, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για την πλήρη διερεύνηση της δράσης των τριών συλληφθέντων, οι οποίοι παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα, αφού προηγουμένως σχηματίσθηκε εις βάρος τους δικογραφία, κατά περίπτωσιν, για παράνομη οπλοκατοχή, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, κατοχή ναρκωτικών ουσιών και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Περισσότερα

Συνεργασία δημάρχου Κιλκίς με τον Γεν. Γραμματέα του Υπ. Εσωτερικών για το πρόγραμμα ‘’Αντώνης Τρίτσης’’

Συνεργασία με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Εσωτερικών είχε ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης κατά την επίσκεψη του Μιχάλη Σταυριανουδάκη […]

Στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας η μονάδα λυματολάσπης της ΔΕΥΑΚ με 6.836.316 ευρώ

Η διαχείριση της λυματολάσπης από τους βιολογικούς καθαρισμούς της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, με έναν συνδυασμό πρωτοποριακών μεθόδων, που περιλαμβάνει τεχνολογίες […]

Δείτε ακόμα

Και με το «καρότο» και με το «μαστίγιο»

Παρά τους τόσους «κλυδωνισμούς», που υφίσταται το «οικοδόμημα» του κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου εξαιτίας εσωτερικών ζητημάτων και της συνδυασμένης κρίσης των τελευταίων […]