Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

«Λογική και μετριοπάθεια»

Ξεκινώντας την Πέμπτη 6.1.15 την προεκλογική περιοδεία του από Μάνδρες, Καμπάνη και Κρηστώνη ο υποψήφιος βουλευτής Κιλκίς του «Ποταμιού» Χριστόφορος Τουτουντζίδης τόνισε ιδιαιτέρως την ανάγκη να μη διχασθεί ο κόσμος μεταξύ πολιτικών τρομοκρατίας από τη μία και ανεδαφικής ελπίδας από την άλλη.

Αντιθέτως, είναι κρίσιμο να ακουστούν φωνές λογικής και μετριοπάθειας, καθ’ ότι μόνον έτσι μπορούν να αντιμετωπιστούν επιτυχώς τα προβλήματα που ταλανίζουν τη χώρα.

Μεταξύ άλλων, τόνισε ότι το τελευταίο που χρειαζόταν αυτήν την δύσκολη περίοδο η χώρα ήταν οι εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, «αλλά δυστυχώς οι δύο πρωταγωνιστές μάς οδήγησαν σε αυτές, βάζοντας πάνω από το εθνικό, το κομματικό τους συμφέρον και παραβλέποντας ότι το συμφέρον του τόπου αυτήν την στιγμή είναι να ακουστεί η ουσιαστική αλήθεια. Πρέπει οι διεκδικητές της εξουσίας να παύσουν να εμμένουν σε συνθήματα, αποκρύπτωντας την αλήθεια και ζητώντας λευκές επιταγές».

Περισσότερα

Σε καλοκαιρινές διακοπές

Είχαμε γράψει στις 8 Ιουλίου γιά τη μη λειτουργία των φαναριών εδώ και δύο εβδομάδες στο κέντρο του Κιλκίς στην […]

Δείτε ακόμα

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]